fbpx

Κι όμως… Σ’ αυτή τη μακρινή χώρα υπάρχει μια λίμνη με το σχήμα & το όνομα της Κύπρου!

Η Κύπρος μας έχει ένα μοναδικό και πανέμορφο σχήμα που την κάνει να ξεχωρίζει στον χάρτη, παρά το μικρό της μέγεθος!

Παρ’ όλα αυτά, το ίδιο σχήμα έχει και μια λίμνη σε μια μακρινή χώρα. Και αφού είμαστε νησί, κάνουμε τον συνειρμό… μήπως απ’ εκεί «ξεκολλήσαμε»; Χαχαχα, αυτό δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η λίμνη με το σχήμα και το όνομα της Κύπρου που βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική.

Δες πιο κάτω στο video την «Κύπρο»:

@boramarkovicphotography

🇨🇾 Did you know that in Canada there is a lake named “Cyprus” that has the shape of Cyprus? The Cyprus lake is located in the area of Ontario and it is extremely beautiful. Το ξέρατε ότι στον Καναδά υπάρχει λίμνη στο σχήμα της Κύπρου που την λένε “Κύπρος”? Η “Cyprus lake” βρίσκεται σην περιοχή Οντάριο και είναι εξαιρετικής ομορφιάς. #videography #kypros #kyprosmou #kypros2023 #cyprus #cypruslife #cyprustags #cyprus2023 κύπρος #nature #lovecyprus #cyprus❤️ #cypruslove #heartcyprus #canada #ontario #lake

♬ Idea 15 – Gibran Alcocer

Όπως μας ενημερώνει και ο Bora Markovic, που μας δείχνει τις ομορφιές της χώρας μας μέσα από τα μοναδικά του videos και φωτογραφίες στα social media, η πανέμορφη αυτή λίμνη βρίσκεται στην περιοχή Οντάριο του Καναδά και έχει μήκος 1,7 χιλιόμετρα.

Στην περιοχή της λίμνης υπάρχουν κατασκηνώσεις, μονοπάτια της φύσης και πολλά άλλα εντυπωσιακά στοιχεία της φύσης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όπως εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε και στο video, το τοπίο είναι πλούσιο σε φυσική ομορφιά, όπως άλλωστε και η χώρα μας!

Η λίμνη, φαίνεται να πήρε την ονομασία «Κύπρος» από το σχήμα της, που παραπέμπει στο νησί μας, κάτι που μας τιμά πολύ ως χώρα, ενώ παράλληλα γίνεται αφορμή για να ακουστεί το όνομα της Κύπρου μας τόσο μακριά.

Εσύ ήξερες ότι υπάρχει αυτή η λίμνη στον Καναδά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending