fbpx

Αυτές είναι οι 10 χώρες με τους υψηλότερους μισθούς στον κόσμο!

Μετακόμιση τώρα… τι τώρα; Χθες! Αν πάντα σκεφτόσουν ότι γεννήθηκες σε λάθος χώρα ή πόσο ωραία θα ήταν να σπούδαζες, να ζούσες ή/και να εργαζόσουν στο εξωτερικό… ε μάλλον this is your sign να πας σε άλλη γη, σ’ άλλα μέρη!

Συγκεκριμένα, αν θες να κάνεις μια νέα αρχή στο εξωτερικό, τότε τσέκαρε την πιο κάτω λίστα με τις 10 χώρες που έχουν τους υψηλότερους μισθούς στον κόσμο (για το 2023).

Δες τις πιο κάτω:

Τη λίστα δημοσίευσε το περιοδικό Ceo World και περιλαμβάνει 105 χώρες, ανάμεσά τους η Κύπρος και η Ελλάδα (αλλά εννοείται σε θέσεις πολύ μακριά από τη δεκάδα).

Για να μην δυσκολεύεσαι με την μετατροπή από δολάρια σε ευρώ… πιο κάτω σου έχουμε την αντίστοιχη λίστα με τους μέσους κατώτατους μισθούς σε ευρώ, ανά χώρα, ξεκινώντας από τη 10η για να φτάσουμε στην κορυφή!

@titos_tiktok3 #fy #fyp #money #motivation #ελληνικοτικτοκ #φοργιου #λεφτα #χρηματα #greektiktok #tiktokgreece ♬ Love Is Bold – Daniel Sid

Όπως μπορείς να δεις, ο μέσος κατώτατος μισθός στην Ελβετία είναι €5800… Από την άλλη, η Κύπρος βρίσκεται στην 35η θέση, με μέσο κατώτατο μισθό τα €1200, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα πιο κάτω, στην 51η θέση, με τον μέσο κατώτατο να φτάνει μόλις τα €730!

Πάντως, αν σκέφτεσαι να «ξενιτευτείς» για ένα καλύτερο μέλλον, εκτός από τον μισθό θα ήταν καλό να ρίξεις και μια ματιά στις χώρες με το χαμηλότερο κόστος ζωής (στην Ευρώπη)!

Πώς θα σου φαινόταν να παίρνεις €5800 τον μήνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending