fbpx

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές το teaser του τραγουδιού της Κύπρου! (video)

Αν είσαι eurofan σίγουρα ανυπομονείς όσο τίποτα άλλο για να ακούσεις επιτέλους το τραγούδι της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, το ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser από το videoclip του τραγουδιού της Κύπρου και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες κατάφερε να ξεπεράσει το 1m views στο Instagram.

Φέτος, την Κύπρο στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, θα εκπροσωπήσει η 17η Silia Kapsis με το τραγούδι “Liar”, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Φεβρουαρίου (save the date).

Δες πιο κάτω το teaser video:

H Silia ντυμένη στα χρυσά, μαζί με 2 χορευτές μας δείχνουν ένα πολύ μικρό part της χορογραφίας και του video clip του “Liar”, του οποίου τη σύνθεση υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Το videoclip γυρίστηκε σε lobby ξενοδοχείου της Λεμεσού.

Η 17χρονη από την Αυστραλία, με καταγωγή από την Κύπρο, εξέφρασε τη χαρά της για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision 2024, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να σας κάνω όλους περήφανους».

Υπενθυμίζεται πως η Κύπρος θα διαγωνιστεί στο 1ο μισό του Α’ ημιτελικού στη φετινή Eurovision (δηλαδή στις 7 Μαΐου), στη 2η θέση. Η Μαρίνα Σάττι για την Ελλάδα θα εμφανιστεί στο 1ο μισό του Β’ ημιτελικού (9 Μαΐου) στην 4η θέση, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας!

Πώς σου φαίνεται το teaser του τραγουδιού της Κύπρου στην Eurovision 2024;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending