fbpx

Η έκθεση που συνδέει την οικολογία με τη σύγχρονη τέχνη επιστρέφει 17 – 21 Μαΐου 2024 11 π.μ. – 7 μ.μ!

The Warehouse by ITQuarter, Συνεργατισμού 20, Λεμεσός

Το City Friends Club (CFC), μια μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση, σε συνεργασία με την ομάδα ARTNOW, που έχει αναλάβει την επιμέλεια, ανακοινώνουν τη νέα έκδοση της περιβαλλοντικής έκθεσης τέχνης RE:SOURCE, με επίκεντρο το θέμα της Φύσης. Ετοιμαστείτε για το RE:SOURCE 2.0, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Μαΐου έως τις 21 Μαΐου 2024, στο The Warehouse by ITQuarter.

Η πρώτη έκθεση RE:SOURCE τον Ιούνιο του 2023 ήταν αφιερωμένη στην εφαρμογή των αρχών του 5R στη ζωή μας: Recycle, Reuse, Reduce, Repurpose, Refuse. Η διήμερη εκδήλωση προσέλκυσε πάνω από 2500 επισκέπτες, παρουσιάζοντας τα έργα 25 καλλιτεχνών από την Κύπρο και όχι μόνο, ενσωματώνοντας όλα τα ανακυκλωμένα υλικά στις δημιουργίες τους.

Φέτος, το κύριο θέμα της έκθεσης που ακολουθεί είναι η ίδια η ΦΥΣΗ, οι πόροι που μας παρέχει και η σχέση ανθρώπου και φύσης. Η αποστολή του RE:SOURCE 2024 είναι να επιστήσει την προσοχή του κοινού στην προστασία του περιβάλλοντος και των πόρων της Κύπρου. Η αναμενόμενη καλλιτεχνική εκδήλωση επιστρέφει δυναμικά, με έργα όχι μόνο κορυφαίων τοπικών και διεθνών καλλιτεχνών, αλλά και βιώσιμα κομμάτια μόδας. Ταυτόχρονα, ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει το δικό του έργο τέχνης σε εργαστήρια. Η εκδήλωση θα διαρκέσει 5 ημέρες και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

*Το πλήρες πρόγραμμα και η λίστα των καλλιτεχνών θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ομάδα της έκθεσης ανακοίνωσε ανοιχτή πρόσκληση προς τους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έργα εξερευνώντας τη φύση, καθώς και τη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, είτε μέσω γλυπτικής, εγκατάστασης, ζωγραφικής ή χωρικών αντικειμένων. Ο διαγωνισμός καλωσορίζει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων — 3 Μαρτίου 2024.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα μέσα Μαρτίου 2024.

Για συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης ΕΔΩ

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ανοιχτή πρόσκληση στο connect@artnow-agency.com

Όπως πάντα, χωρίς χάρτινα φυλλάδια και διαφημιστικά, το RE:SOURCE 2.0 παραμένει πράσινο και ενθαρρύνει όλους να είναι φιλικοί προς το περιβάλλον.

Η έκθεση RE:SOURCE 2.0 είναι δημιούργημα του City Friends Club και του Πρακτορείο ARTNOW.

Η παράσταση είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό. 

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 21 Μαΐου 2024.

Ώρες λειτουργίας: 11 π.μ. – 7 μ.μ. Παρ-Τρ. 

Σχετικά με το City Friends Club

Η αποστολή του City Friends Club είναι να κάνει την Κύπρο καθαρότερη. Το CFC ασχολείται με τον καθημερινό καθαρισμό δρόμων και επίσης διοργανώνει εκδηλώσεις καθαρισμού συντονίζοντας εθελοντικές προσπάθειες σε παραλίες, πάρκα και σε δημόσιους χώρους όσο της Λεμεσού αλλά και των περιχώρων της.

City Friends Club Website

Σχετικά με το ARTNOW Agency

Η κριτικός τέχνης Polina Dobrogaeva και η ιστορικός τέχνης Anastasia Shamshurova δημιούργησαν το ARTNOW με κύριο στόχο την επαγγελματική σκηνοθεσία εκθέσεων, την παροχή συμβουλών τέχνης και την προώθηση καλλιτεχνών.

ARTNOW Agency Website

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Εικόνες και βίντεο της έκθεσης είναι διαθέσιμα ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ:

City Friends Club Instagram

City Friends Club Facebook

ARTNOW Agency Instagram

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending