fbpx

Το 9ο LOUD MUSIC FESTIVAL ξεσηκώνει ξανά το νησί!

Το 9ο Loud Music Festival επιστρέφει για να ξεσηκώσει ξανά το νησί με την πιο καλοκαιρινή διάθεση!

Από την Πέμπτη 4 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 7 Ιουλίου, η ΕΤΚΟ Λεμεσού θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, και σας καλεί να γίνετε μέρος της εμπειρίας που θα σας μείνει αξέχαστη.

Μάθε πιο κάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το 9ο Loud Music Festival:

Γιατί να μην το χάσεις;

Αν αγαπάς τη καλή μουσική και τον χορό, το Loud Music Festival είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεσαι. Με πάνω από 50 κορυφαίους DJs και συγκροτήματα, το φεστιβάλ θα προσφέρει ξεχωριστά vibes και μοναδικούς ρυθμούς από τις 4 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, με μόνο €5 είσοδο πριν τις 6 μ.μ., είναι η ιδανική ευκαιρία να ξεκινήσεις τη βραδιά σου νωρίς και να απολαύσεις το πλήρες πρόγραμμα!

Το Πρόγραμμα

Πέμπτη 4 Ιουλίου: Το Live Stage ανοίγει την αυλαία με ζωντανές εμφανίσεις που θα σε καθηλώσουν. Στη σκηνή θα βρεθούν οι Amazeme, The Tease, Snik and On Tour, με παρουσίαση από τον 12os Pithikos.

Παρασκευή 5 Ιουλίου: Αφιέρωμα στην RnB μουσική, με τους καλύτερους DJs να σε παρασύρουν στους πιο ανεβαστικούς ρυθμούς. DJs Nmar, Adm&Ash, Mx, Louw, Sts Michel & Pro, Phatcat, Mr. Cause & Mr. Mk, Delor & Pettis N and Mc Stan θα είναι έτοιμοι να σας ξεσηκώσουν!

Σάββατο 6 Ιουλίου: Ηλεκτρονική Μουσική (EDM) που θα σε κρατήσει στο dancefloor μέχρι αργά. Οι DJs Angie, Tania, Adjk, African Stevenson, Mr. Unkwn, El Gato, Andy Von Emmanouel, Matox & Memo, υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά! Με παρουσίαση από τον Napaman.

Κυριακή 7 Ιουλίου: Old Skool vibes για ένα νοσταλγικό και αξέχαστο closing του event. Στα decks οι Panza Selecta, Kanaris, Manic Mike, VJ Tony Steel, Mario, Dino G and Dino. Hosted από Jamie.

Πέρα από τη Μουσική

Η εμπειρία του Loud Music Festival δεν σταματά στη μουσική. Θα βρεις λαχταριστό street food, δροσιστικά και φρουτώδη κοκτέιλ που θα ολοκληρώσουν την απόλαυση σου. Η ποικιλία των επιλογών θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να χορεύεις.

Είσαι Έτοιμος να Γίνεις… LOUD;

Μην χάσεις αυτήν την μοναδική ευκαιρία να ζήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό μουσικό γεγονός. Το 9ο Loud Music Festival είναι η απόδραση που χρειάζεσαι για να γεμίσεις τις μέρες και τις νύχτες σου με ενέργεια, χαρά και μοναδικές μουσικές στιγμές. Ραντεβού στην ΕΤΚΟ Λεμεσού από την Πέμπτη 4 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 7 Ιουλίου. Να είσαι εκεί!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending