fbpx

Tο όραμα του Αδικημένου για την νέα Cypair!

O Aδικημένος παρουσιάζει τη νέα εταιρεία που καλείται να ανυψώσει ξανά τη Κύπρο μας στους διεθνής αιθέρες προωθώντας για πρώτη φορά τη Κυπριακή κουλτούρα και υιοθετώντας νέα, πρωτοποριακή πρακτική στον χώρο των αερομεταφορών.

Το νέο λογότυπο της εταιρείας θα έχει ως σήμα του τον παραδοσιακό τσέστο.

2519662

Κρατήσεις για τη νέα εταιρία θα γίνονται στο www.petajiesoumitamas.com.cy
Παράλληλα, θα δημιουργηθεί νέα “επιθετική” καμπάνια, που θα χτυπά τον ανταγωνισμό:
9442143_orig

Τα αεροσκάφη της εταιρείας, πέρα από το λογότυπο θα διακοσμηθούν με σχέδια βασισμένα στα Λευκαρίτικα χειροποίητα πετσετάκια.
5018061_orig

Το concept με τα Λευκαρίτικα δεν σταματά εδώ. Η Cypair θα επιστρατεύσει 78 συνολικά γιαγιάδες οι οποίες θα κάνουν break από την ακατάσχετη παρακολούθηση επεισοδίων των “7 ουρανών” και κλεισμένες στα σπίτια τους θα κάνουν non-stop σμυλί για να ετοιμάσουν πετσετάκια που θα κοσμούν τις θέσεις της Voroklini Class (Economy) μέσα στα αεροσκάφη της εταιρείας.
7450717

Όσο για την Egkomi Class (Business), αντί σμυλέτινου θα τοποθετηθούν στα παράθυρα διακριτικές κουρτίνες αντί για shutters:
3679286

Με την ίδια πρακτική θα ραφτούν και οι στολές των πιλότων (βράτζιες) και των αεροσυνοδών (πλουμιστά γιλεκάκια).

Όσον αφορά τα νέα αεροσκάφη, σε καθαρή συνοχή με τη κυπριακή πραγματικότητα, για τους πρώτους 6 μήνες τα νάυλον θα παραμείνουν πάνω στις καρέκλες με τους αεροσυνοδούς να εκνευρίζονται κάθε φορά που κάποιος θα τολμήσει να τα βγάλει.

Κατά την είσοδο των επιβατών στο αεροσκάφος οι αεροσυνοδοί θα προσφέρουν λουκούμια Γεροσκήπου παρά τις επιφυλάξεις του team καθαρισμού για την ζάχαρη άχνη που θα έπεφτε πάνω στο καρυδί χαλί της καμπίνας. Οι επιλογές “tea or coffee?” θα αντικατασταθούν από το “glykanissos tea or soumada?”. Στις επιλογές ποτών θα προστεθεί το “τριαντάφυλλο” (με γάλα ή χωρίς) και στα αλκοολούχα V.S.O.P., 31 και ζιβανία ΛΟΕΛ της οποίας το logo θα κοσμεί και τις καρτέλλες με τις οδηγίες ασφαλείας.

Αναβαθμίσεις θα υπάρξουν και στις υπηρεσίες που θα υπάρχουν κατα τη διάρκεια των πτήσεων με πρώτο και καλύτερο το in-flight entertainment. Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από τις προσωπικές τους οθόνες το τι θέλουν να παρακολουθήσουν από μια πλειάδα προγραμμάτων όπως επεισόδια από “Τα Κοπέλια”, τους “Τάκκους” και το δακρύβρεκτο ιστορικό διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου για το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν. Το catering της Egkomi Class (Business) θα αναλάβει η ταβέρνα Ζανέττος ενώ στην Voroklini Class (Economy) θα σερβίρονται σουβλάκια από τον “Ττασή” στο Δάλι.

Αλλαγές θα γίνουν και στα διαδικαστικά της πτήσης. Για παράδειγμα, αντί ο πιλότος να ανακοινώνει στους αεροσυνοδούς από το μεγάφωνο “please cross check the cabin doors”, αντ’ αυτού θα ακούγεται σε όλη τη καμπίνα το “Βάωσε τζιαί Ρομάνισε” από τη Κυριακού Πελαγία. 

Τέλος, μπορεί το ταξίδι με τη Cypair να ολοκληρώνεται, όμως όσοι ήταν αρκετά σοφοί να κρατήσουν το boarding pass τους, έχουν ακόμη πολλά να επωφεληθούν!

1552634_orig

Μη ξεχάσεις να δεις και το χιουμοριστικό άρθρο, σε κυπριακή εκδοχή: Πέντε applications αποκλειστικά για Κύπριους

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending