fbpx

UNI SPORTS: Θέαμα και γκολ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχτηκε το Frederick για τον πρώτο τους αγώνα στα πλαίσια του Παγκύπριου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης Ανδρών.

 Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου με σκορ 27 – 11.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες χάρισαν ένα πολύ ωραίο θέαμα αφού το πάθος και η αγωνιστικότητα τους δεν έσβησε λεπτό. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου στάθηκε πιο αποτελεσματικό και πήρε προβάδισμα με 15 – 4.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Frederick πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση και το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε την άδεια άμυνα της αντίπαλης ομάδας και με συνεχείς αντεπιθέσεις έφτασε στην νίκη με 27 – 11 σκορ το οποίο αδικεί την προσπάθεια του Frederick αλλά που δείχνει την αποτελεσματικότητα του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κόνικκος Μ, Αρτεμίου Ρ, Καρακώστα Σ, Φωτίου Μ, Λύρας Μ, Παπατρύφωνος Χ, Παττούρας Ν, Ιακώβου Κ, Σταυρινίδης Λ, Αλεξάνδρου Π, Χρυσάνθου Α, Ρούσος Π, Δίπλαρος Χ, Μακρής Κ.

Προπονητής: Συζίνου Ιωάννα

UCY - TEAM HANDBALL

 

Frederick: Γεωργίου Α, Ιερείδης Γ, Κυρατζής Μ, Παταισιάς Ρ, Παπαγεωργίου Σ, Γεωργίου Δ, Πέτρου Χ, Γιαγκόπουλος Γ, Μακαρούνας Θ, Ευαγόρου Σ, Κάιζερ Κ, Ιωάννου Κ, Κέστωρας Γ, Χριστοφίδης Μ, Κόκκινος Σ.

Προπονητής: Παρασκευά Ανδρέας

FREDERICK TEAM - HANDBALL

 

Φωτογραφικό Υλικό:

UCY - FRED HB 1

UCY - FRED HB 2

UCY - FRED HB 4

UCY - FRED HB 5

UCY - FRED HB 6

UCY - FRED HB 7

UCY - FRED HB 8

UCY - FRED HB 9

UCY - FRED HB 10

UCY - FRED HB 11

UCY - FRED HB 12

UCY - FRED HB 13

UCY - FRED HB 14

UCY - FRED HB 15

UCY - FRED HB 16

 

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending