fbpx

UNI SPORTS: Νίκη θρίλερ για το EUC

Η γυναικεία ομάδα futsal του Πανεπιστημίου Κύπρου υποδέχθηκε την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για την 2η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά και με αρκετές επιθετικές ορέξεις. Το πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σκόραραν 2 φορές ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου οι ποδοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου στην 1η τους ουσιαστική επίθεση κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι ποδοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο δυναμικά αλλά η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αντεπίθεση και ισοφάρισαν το παιχνίδι. Οι επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστριών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σταματούσαν στην καλή αμυντική λειτουργία της αντίπαλης ομάδας.

Ένα ξαφνικό σουτ από την ανεβασμένη Βικεντία Γεωργίου έμελλε να δώσει την νίκη στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αφού με σουτ έξω από την περιοχή 1 λεπτό πριν την λήξη σημείωσαν το τελικό 2 – 3.

Σκόρερ:

UCY: Ιωάννου Α (22′), Χριστοδούλου Ε (14′)

EUC: Γεωργίου Β (14′, 50′), Κλείτου Χ (21′)

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής ποδοσφαιρίστριες:

UCY: Χριστοδούλου Α, Ρουσιά Α, Πέτρου Α, Αναστάση Γ, Ιωάννου Α, Παραδεισιώτη Μ, Γιάννη Μ, Χριστοδούλου Ε, Χρυσοστόμου Ε.

UCY FUTSAL TEAM WOMEN

EUC: Φιλίππου Π, Γεωργίου Β, Λουκά Κ, Κυριάκου Α-Μ, Σολέα Μ,Δημητρίου Χ, Χαραλάμπους Χ, Τάκη Α, Κλεάνθους Χ, Κλείτου Χ, Εφφέ Μ.

EUC FUTSAL TEAM

Φωτογραφικό Υλικό:

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 2

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 3

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 4

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 5

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 6

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 7

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 8

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 9

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 10

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 11

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 12

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 13

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 14

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 15

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 16

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 17

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 18

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 19

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 20

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 21

UCY VS EUC FUTSAL WOMEN 22

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending