fbpx

UNI SPORTS: Κέρδισε παλικαρίσια την 3η θέση το EUC

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αναμετρήθηκε με το Frederick University στον μικρό τελικό του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Γυναικών και πήρε μια παλικαρίσια νίκη με συνολικό σκορ 2 – 1.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού η τενίστρια του Frederick, Λουκία Γουζούαση, νίκησε την Επιστήμη Γιαρίμογλου με σκορ 2 – 0 (6 – 0, 6 – 0 σετ). Ο τραυματισμός, στο πόδι, της Επιστήμης Γιαρίμογλου δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Η Fadziso Chakonda όμως ισοφάρισε για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κερδίζοντας την Γαβριέλα Φυλακτού με σκορ 2 – 0 (6 – 3, 6 – 4 σετ). Η τενίστρια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έδειξε πάντως να έχει όλα τα προσόντα για να συνεχίσει πιο ψηλά την πορεία της στον χώρο της αντισφαίρισης.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία του διπλού όπου η ανεβασμένη Fadziso Chakonda πήρε την ομάδα στους ώμους της και με την Επιστήμη Γιαρίμογλου να δίνει τον καλύτερο της (τραυματισμένο πάντα) εαυτό, οι δύο τενίστριες έφτασαν στην νίκη με σκορ 2 – 0 (6 – 4, 6 – 2) απέναντι στις Λουκία Γουζούαση και Αναστασία Σταματοπούλου.

Η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κατέκτησε την 3η θέση και το Frederick University την 4η. Πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στον μεγάλο τελικό στις 14/11 ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Επιστήμη Γιαρίμογλου, Fadziso Chakonda

TENNIS W EUC FRE 1

Frederick University:  Αναστασία Σταματοπούλου, Λουκία Γουζούαση, Γαβριέλα Φυλακτού

FREDERICK TENNIS TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό:

TENNIS W EUC FRE 2

TENNIS W EUC FRE 3

TENNIS W EUC FRE 4

TENNIS W EUC FRE 5

TENNIS W EUC FRE 6

TENNIS W EUC FRE 7

TENNIS W EUC FRE 8

TENNIS W EUC FRE 9

TENNIS W EUC FRE 10

TENNIS W EUC FRE 11

TENNIS W EUC FRE 12

TENNIS W EUC FRE 13

TENNIS W EUC FRE 14

TENNIS W EUC FRE 15

TENNIS W EUC FRE 16

TENNIS W EUC FRE 17

TENNIS W EUC FRE 18

TENNIS W EUC FRE 19

TENNIS W EUC FRE 20

TENNIS W EUC FRE 21

TENNIS W EUC FRE 22

TENNIS W EUC FRE 23

TENNIS W EUC FRE 24

TENNIS W EUC FRE 26

TENNIS W EUC FRE 27

TENNIS W EUC FRE 28

TENNIS W EUC FRE 29

TENNIS W EUC FRE 30

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending