fbpx

UNI SPORTS: Δεν (Χ)άρηκε κανείς (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2 – 2 σκορ που δεν ευνοεί κανένα από τους δύο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που αγωνίστηκε χωρίς τον ανεβασμένο Παναγιώτη Μικέλλη, μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 31’ ο Χρίστος Μακρής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Παντελής Βασιλείου σημείωσε το 2 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν την νίκη και την διατήρηση της κορυφής και μπήκαν μέσα φορτσάτοι. Αφού δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι η αντίπαλη ομάδα, στο 51’ ο Χάρης Μιχαηλίδης μείωσε σε 2 – 1 ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Γρηγόρης Χατζηβασίλης ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ζήτησε και δεύτερο πέναλτι σε μια επικίνδυνη έξοδο του τερματοφύλακα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Από το 80’ και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια ρωσική ρουλέτα αφού και οι δύο ομάδες επιδίωξαν την νίκη. Στο 82’ και 84’ του αγώνα ο Νίκος Πιερή έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες για να ξαναβάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ ενώ στο 86’ το σουτ του Σοφοκλή Πολυβίου (EUC) κόντραρε και κατέληξε λίγο έξω σε κόρνερ στο οποίο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν η κεφαλιά του Νίκου Γεωργίου κατέληγε 5 εκατοστά πιο κάτω. Στο 88’ ο Χριστόφορος Χριστοφή έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έδειξε να έχει την ψυχραιμία και την δύναμη να επιστρέφει στο παιχνίδι ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έδειξε να έχει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές με πρόβλημα όμως στο τελείωμα των φάσεων και του αγώνα όπως αποδείχθηκε στο τέλος.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χριστοφόρου Χ, Lordy D, Φραντζής Μ, Παπαγεωργίου Β, Ιωάννου Γ, Καλός Α, Καρκότης Γ, Κυριάκου Κ, Μακρής Χ, Ματθαίου Σ, Μικέλλης Π, Πιερή Ν, Πλοτάς Ν, Σεραφείμ Γ, Μιχαήλ Ν, Παντελή Ε, Θεοδώρου Δ, Βασιλείου Κ, Βασιλείου Π, Παπαγεωργίου Β, Αργυρού Θ, Κωνσταντίνου Κ, Ζεβλάρης Σ, Rotter L.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πολυβίου Σ, Κυριάκου Κ, Νίκου Μ, Uchpnna N, Αντωνίου Χ, Χρίστου Κ, Αβραάμ Η, Γεωργίου Ν, Χατζηκώστας Γ, Γαβριηλίδης Χ, Μαλέκος Κ, Βαρνάβα Λ, Χατζηβασίλης Α, Αγγελή Α, Εφφέ Μ, Ιωάννου Μ, Χριστοφόρου Μ, Ελευθερίου Π, Λοϊζίδης Γ, Βαρνάβα Λ, Πλούταρχου Κ, Φωτίου Α, Μουρουζής Σ, Μιχαηλίδης Χ, Καζαϊτσίδης Ν, Βασιλείου Χ, Χατζηβασίλης Γ.

Φωτογραφικό Υλικό:

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 1

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 2

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 3

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 4

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 5

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 6

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 7

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 8

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 9

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 10

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 11

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 12

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 13

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 14

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 15

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 16

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 17

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 18

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 19

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 20

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 21

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 22

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 23

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 24

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 25

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 26

UNIC VS EUC FOOTBALL MEN 27

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending