fbpx

8 περίεργα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες!

Oι άντρες έχουν κάποια κοινά στοιχεία που αναζητούν σε μια γυναίκα. Υπάρχει η ίδια βάση για όλους. Όμως υπάρχει και εκείνο το στοιχείο που θα μας διαχωρίσει. Άλλος μπορεί να θέλει η γυναίκα να έχει μεγάλα δάχτυλα, άλλος πιασιματάκια, άλλος μικρό στήθος, άλλος μακριά μαλλιά κτλ.

Πάντως σίγουρα θα σας ξαφνιαστείτε με τα 8 παράξενα πράγματα που μας αρέσουν σε εσάς.

1.Ο φόβος κι ο πανικός σας για μικροπράγματα. 

Είναι γνωστό ότι πανικοβάλεστε στα πιο απλά, στα μικρά μικρά. Αυτό όμως δεν μας ενοχλεί. Ίσα ίσα μας αρέσει πολύ να νιώθουμε ότι θέλετε να προστατευτείτε στην αγκαλιά μας. Το παίζουμε και ήρωες-wonder boys. Δεν μας αρέσει που στις κρίσιμες περιστάσεις είστε ψύχραιμες και εμείς αντιδρούμε σαν γυναικούλες! (Όχι εγώ, κάτι φίλοι μου)

 

2. Τις στιγμές που είστε χύμα.

Δεν θέλουμε να είστε διαρκώς φτιαγμένες και παστωμένες. Να σας βλέπουμε με φόρμα και αθλητικά παπούτσια όταν πάμε για καφέ μας κάνει να αγαπάμε και τα τρωτά σας σημεία. Τα κάπως πεταχτά σας αυτιά ή τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

 

3. Τα γυαλιά μυωπίας σας.

Μπορεί όταν σας είπε ο οφθαλμίατρος πρώτη φορά ότι έχετε μυωπία να ουρλιάξατε, αλλά το γυαλί σας πάει πολύ. Για να μιλήσουμε και χύμα, σε κάποιες είναι ένα πολύ σέξι στοιχείο. Μοιάζετε με καθηγήτρια και πάντα θέλαμε να “πάμε” με την καθηγήτρια μας.

 

4. Το «αντρικό ντύσιμο».

TMfwnHpg72dDjgsFeOrSZcjd

Παντελόνι παραλλαγής, πουκάμισο έξω ή συνήθως όταν το δένετε φιόγκο, το φούτερ μας είναι ρούχα που θέλουμε να σας βλέπουμε να τα φοράτε.

 

Δες: 10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και σπάνε τα νεύρα των αντρών

 

5. Να σας παρακολουθούμε που φτιάχνεστε.

Τα μαλλιά σας, το κραγιόν, το eyeliner, το make-up, το eyelash-όπα, πολλά είπα. Εντυπωσιαζόμαστε όταν σας βλέπουμε να τα κάνετε όλα με τόση ακρίβεια και τακτική.  Λες και έχουμε πάει στην Disneyland ή παρασκήνια τσίρκου…Δεν το εννοούσα έτσι !

 

6. Η προφορά σας.

woman-crush-wednesday-emma-stone

Πώς οι γυναίκες τρελαίνεστε με το ψεύδισμα του Σκαρμούτσου; Έτσι και εμάς μας ανάβει αυτή η ιδιαιτερότητα σας. Μην ρωτάτε το γιατί. Η Έμμα Στόουν φταίει που είναι όμορφη και γλυκιά και θέλουμε να την δαγκώσουμε σαν λουκουμάκι.

 

 

7. Το χαμηλής έντασης κλάμα σας.

Είναι το νούμερο ένα όπλο για να γίνουμε ευάλωτοι κι εμείς. Όταν βλέπουμε μια γυναίκα να κλαίει, σπάμε και δακρύζουμε κι εμείς. Ειδικά στις ρομαντικές ταινίες που το παθαίνετε μας τρελαίνει, μεταφορικά. Η κυριολεκτική τρέλα έρχεται όταν πατάτε το γκάζι και το κλάμα σας είναι χειρότερο κι από γάτα που κάνει σεξ στις 4 το χάραμα.

 

8. Ραγάδες και άλλα σημάδια.

Αυτό κι αν είναι κουφό ε; Κι όμως μας αρέσει για έναν βασικό λόγο. Οι ραγάδες σημαίνουν ότι είχατε παραπανίσια κιλά και αδυνατίσατε. Και πότε έχει κάποια παραπανίσια κιλά; Στην εγκυμοσύνη. Άρα τα βλέπουμε και συνειδητοποιούμε πόσο πολύ αδυνατίσατε ότι μας κάνατε γονιό.

Πηγή: y-olo.gr

 Δες επίσης: 7 βασικά ερωτήματα που έχουν άντρες και γυναίκες και μένουν αναπάντητα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending