fbpx

1η Διάσκεψη Τύπου για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volley (Photos)

Η Κύπρος διοργανώνει το 10o Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volley στις Φοινικούδες στην Λάρνακας και άπαντες δήλωσαν πανέτοιμοι στην 1η Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28.01.2015.

Στο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 32 ομάδες ανδρών και 32 ομάδες γυναικών και θα πραγματοποιηθεί στις 16/06/2015 – 21/06/2015.

EUSA PRESS DAY 02

Η διάσκεψη τύπου ξεκίνησε με την προβολή ενός σύντομου φιλμ από το 8ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley όπου πραγματοποιήθηκε στην Μάλαγα.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠΑ, Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους σαν Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και τόνισε την σημαντικότητα του εν λόγω θεσμού. Ο Δρ. Κρασιάς ανέφερε πως την φετινή διοργάνωση διεκδικούσαν αρκετά μεγαλύτερες χώρες από την Κύπρο και το γεγονός ότι η Κύπρος κέρδισε αυτή την «μάχη» αποτελεί ήδη ένα επίτευγμα για τον αθλητισμό στον τόπο μας. Ο Δρ. Κρασιάς τόνισε πως θεωρεί πάρα πολύ σημαντική την συνδρομή και την συμπαράσταση των συνεργατών του – κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης (Δήμαρχος Λάρνακας), κ. Φλώρο Νικολάου (Πρόεδρο Επιτροπής Νεολαίας Δήμου Λάρνακας), κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού (Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας), κα. Κλέα Παπαέλληνα Χατζηστεφάνου (Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού) – αλλά και των 300 περίπου εθελοντών οι οποίοι θα βοηθήσουν στην σωστή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

EUSA PRESS DAY 25

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης παρέλαβε την σκυτάλη από τον Δρ. Κρασιά και τόνισε πως η ανάθεση του Πρωταθλήματος στην πόλη της Λάρνακας δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού ήδη η πόλη διοργάνωσε δύο άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων U19 το 2012 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων U21 το 2014. Ο κ. Λουρουτζιάτης ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τους χορηγούς της διοργάνωσης τονίζοντας την αναγκαιότητα για έμπρακτη και οικονομική στήριξη για την σωστή διεξαγωγή του πρωταθλήματος το οποίο η Λάρνακα είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί.

EUSA PRESS DAY 26

Ο κ. Φλώρος Νικολάου με την σειρά του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε πως μια τέτοια εμπειρία θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική στην προσπάθεια της Κύπρου για διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2018 αφού η Λάρνακα θα φιλοξενήσει περίπου 168 αθλητές και πέραν των 2,5 χιλιάδων θεατών.

EUSA PRESS DAY 29

Ο κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού επέλεξε να μην μπει σε λεπτομέρειες στην ομιλία του αλλά δεν δίστασε να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς και τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης αφού ο ίδιος έδειχνε ψυχικά ενθουσιασμένος και ευχαριστημένος για την τροπή που παίρνει η όλη διαδικασία προγραμματισμού και για την αναγνώριση του αθλήματος στην Κύπρο.

EUSA PRESS DAY 31

Την τελευταία ομιλία της διάσκεψης ανέλαβε η κα. Κλέα Παπαέλληνα Χατζηστεφάνου η οποία χαιρέτισε την προσπάθεια και τους αγώνες τόσο του Δήμου Λάρνακας στην προώθηση του αθλητισμού όσο και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού. Η κα. Χατζηστεφάνου δήλωσε την συμπαράσταση του ΚΟΑ στις προσπάθειες αυτές και τόνισε ότι παρά την οικονομική κρίση ο ΚΟΑ συνεχίζει με σταθερή πορεία να στηρίζει τον Αθλητισμό. Η κα. Χατζηστεφάνου πρόσθεσε ότι ως νησί πρέπει να εκμεταλλευτούμε την θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ αφού είμαστε σε προνομιακή θέση για διεξαγωγή Πρωταθλημάτων που θα αποφέρουν αρκετά έσοδα και φήμη για την χώρα μας.

EUSA PRESS DAY 34

Η διάσκεψη τύπου έκλεισε με ερωτήσεις και μια μικρή δεξίωση αφήνοντας σε όλους μια ευχάριστη αίσθηση αφού η Κύπρος, η Λάρνακα και η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού κατάφεραν κάτι πολύ σπουδαίο που θα αποφέρει οικονομικό και αθλητικό κέρδος για το νησί μας φτάνει όλα να διεξαχθούν σωστά.

Φωτογραφικό Υλικό:

EUSA PRESS DAY 1

EUSA PRESS DAY 3

EUSA PRESS DAY 04

EUSA PRESS DAY 4

EUSA PRESS DAY 5

EUSA PRESS DAY 06

EUSA PRESS DAY 07

EUSA PRESS DAY 13

EUSA PRESS DAY 14

EUSA PRESS DAY 15

EUSA PRESS DAY 16

EUSA PRESS DAY 19

EUSA PRESS DAY 21

EUSA PRESS DAY 37

EUSA PRESS DAY 38

EUSA PRESS DAY 39

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending