fbpx

UNISPORTS: Θεαματικό ξεκίνημα (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Frederick University στον πρώτο αγώνα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας για το 2015. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε τον αγώνα με σκορ 70 – 23.

Ο τίτλος του άρθρου όμως δεν παραπέμπει στην διαφορά του σκορ αλλά στο ωραίο και θεαματικό παιχνίδι που παίχτηκε στο γήπεδο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά αλλά η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα των καλαθοσφαιριστριών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας άνοιξαν από το πρώτο 10λεπτο την ψαλίδα του σκορ στο 20 – 3.

Το συγκρότημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 2ο δεκάλεπτο που βρήκε την ομάδα μπροστά με 41 – 7 με την λήξη του.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Frederick University σε καμία στιγμή δεν παράτησαν το παιχνίδι και αντεπιτέθηκαν αλλά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε μέσα μετά την ανάπαυλα αποφασισμένο να τελειώσει το παιχνίδι. Το σκορ του 3ου 10λεπτου βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπροστά με 58 – 11.

Το τελευταίο 10λεπτο ωστόσο άνηκε στο Frederick University. Όχι μόνο γιατί σημείωσαν περισσότερους πόντους από όσους σημείωσαν στα άλλα τρία αλλά και γιατί η Χριστίνα Σολωμού σημείωσε τον τελευταίο πόντο του παιχνιδιού με βολή λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Κωνσταντίνου Χ, Κιλέ Στ, Ρουσσάκη Χ, Τσαγκαρίδου Δ, Καραγιάννη Ε, Κωνσταντίνου Ε.

UNIC BASKETBALL TEAM WOMEN

Frederick University: Γουζούαση Λ, Σταματοπούλου Α, Τακκά Ε, Μπουτέρη Μ, Ζαμπά Β, Ανδρέου Β, Σολωμού Χ, Σιαμπτανή Β, Λύτρα Π, Βιολάρη Α.

FREDERICK TEAM BASKETBALL WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό:

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 1

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 5

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 6

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 8

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 12

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 14

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 15

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 21

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 23

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 24

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 26

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 27

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 30

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 32

UNIC VS FRED BASKETBALL WOMEN 33

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending