fbpx

UNISPORTS: Νίκη … ημιχρόνου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Frederick University στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 4 – 0.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο γήπεδο αφού οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικότερες για αυτούς. Συνολικά το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν πιο επιθετικό όμως η σωστή αμυντική λειτουργία του Frederick University δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου γκολ.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήξερε πως η επιθετική τους τακτική μπορούσε να αποβεί μοιραία αν δεν έφταναν στην επίτευξη κάποιου γκολ. Η ανησυχία των ποδοσφαιριστών ξεκλειδώθηκε μετά το γκολ του Αλέξη Χατζηγεωργίου στο 50’. Ο ίδιος έδωσε ακόμη άνεση στην ομάδα του και πρόσθεσε πίεση στην αντίπαλη ομάδα με 2ο προσωπικό γκολ στο 55’. Ο καιρός, το 2 – 0 και ο χρόνος πρόσθεσαν ακόμη περισσότερη πίεση στην ομάδα του Frederick University που προσπάθησαν αλλά δεν έφτασαν στο γκολ. Στο 70’ μετά από στατική φάση το Πανεπιστήμιο Κύπρου σημείωσε το 3 – 0 και τέλειωσε το παιχνίδι ενώ ο Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου προστέθηκε στην λίστα των σκόρερ σημειώνοντας το τελικό 4 – 0.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μιλής Π, Παυλίδης Κ, Χριστοφή Δ, Παλαικυθρίτης Σ, Παναγιώτου Χ, Παπαδοπούλου Γ, Χρυσάνθου Β, Ξενοφώντος Φ, Χριστοφή Α, Χατζηγεωργίου Α, Βαλιαντής Χ, Ανδρέας Χ, Χατζηγεωργίου Α, Χατζηβασιλείου Θ, Εγκωμίτης Θ, Νικολάου Μ, Ιωσήφ Α, Κωνσταντίνου Σ.

Frederick University: Ανδρέου Π, Βιολάρης Σ, Ερωτοκρίτου Σ, Σταύρου Γ, Μακρή Μ, Κυριάκου Μ, Ζαφειρίδης Λ, Μενελάου Ρ, Αυγουστή Χ, Ζάνος Α, Χατζηγεωργίου Χ, Κυριάκου Α.

FREDERICK FOOTBALL TEAM MEN

Φωτογραφικό Υλικό:

 UCY VS FRED FOOTBALL MEN 1

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 3

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 7

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 13

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 14

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 15

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 16

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 18

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 19

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 29

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 30

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 31

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 32

UCY VS FRED FOOTBALL MEN 34

 

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending