fbpx

UNISPORTS: Παραλίγο στραβοπάτημα (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus πήρε την νίκη με σκορ 5 – 4.

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus μπήκε δυνατά στον αγώνα θέλοντας να πετύχει πρώτο γκολ και να ελέγξει τον αγώνα. Η επιθετική τακτική της ομάδας απέφερε καρπούς μόλις στο 3ο λεπτό όπου ο Σέργιος Αβραάμ άνοιξε το σκορ. 4 λεπτά αργότερα Λοίζος Παπασάββας αξιοποίησε και την δεύτερη ευκαιρία της ομάδας του και έκανε το 2 – 0. Η ομάδα του Ευρωπαϊκού κατάφερε στα επόμενα λεπτά να ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά το γκολ του Γιώργου Πιερουλή στο 17’ δυσκόλεψε την ομάδα του Ευρωπαϊκού. Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus σημείωσε και 4ο γκολ στο 40’ με τον Τιμόθεο Παύλου παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα με την λήξη του ημιχρόνου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού τα έδωσαν όλα με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και μείωσαν σε 4 – 1 56ο λεπτό με τον Uchenna Nwobodo. 4 λεπτά αργότερα ο Κυριάκος Κυριάκου σημείωσε το 4 – 2 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Το γκολ του Μιχάλη Πετούση στο 72’ έμελλε να ήταν καθοριστικό αφού σημείωσε το 5 – 2 ενώ το Ευρωπαϊκό δεν το έβαλε κάτω και σημείωσε 2 γκολ με τους Αντρέα Φωτίου και Γρηγόρη ΧατζηΒασίλη στο 80’ και στο 90’ αντίστοιχα. Στα αξιοσημείωτα είναι και το χαμένο πέναλτι από την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαλέκος Κ, Κυριάκου Κ, Nwobodo U, Γεωργίου Ν, Νίκου Μ, Χατζηκωστέας Γ, Γαβριηλίδης Χ, Χατζηβασίλης Γ, Πολυβίου Σ, Μουρουζής Σ, Ιωάννου Σ, Καλαϊτσίδης Ν, Φωτίου Α, Εφφέ Μ, Αχιλλέως Δ, Ελευθερίου Π, Αντωνίου Χ, Βασιλείου Χ, Μιχαηλίδης Χ.

EUC FOOTBALL TEAM MEN

Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Χαραλάμπους Ν, Παπασάββα Λ, Παύλου Τ, Αυξεντίου Α, Σωτηρίου Μ, Αβραάμ Σ, Πετούσης Μ, Βασιλείου Α, Πιερουλή Γ, Αντωνίου Κ, Σιαμμάς Σ, Πετούσης Χ, Στυλιανού Ν, Ψωμάς Κ, Monyaneza B.

Φωτογραφικό Υλικό:

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 1

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 2

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 3

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 4

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 7

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 8

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 9

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 10

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 12

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 13

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 15

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 16

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 17

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 18

EUC VS UCLAN FOOTBALL MEN 32

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending