fbpx

UNISPORTS: Νίκη κορυφής για το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε τον αγώνα με σκορ 4 – 2 και πάτησε κορυφή με ένα αγώνα περισσότερο.

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus προηγήθηκε στο 29’ με γκολ του Σέργιου Αβραάμ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση αφού στο 33’ το Πανεπιστήμιο Κύπρου ισοφάρισε τον αγώνα.

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus προηγήθηκε ξανά στο 2ο ημίχρονο με γκολ του Τιμόθεου Παύλου στο 56΄ αλλά όπως και στο πρώτο γκολ η απάντηση από μεριάς Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν άμεση με γκολ του Κυριάκου Κρασιά στο 58’ του αγώνα. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο 71’ και στο 87’ ο Φώτης Ξενοφώντος κλείδωσε την νίκη για το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Χαραλάμπους Ν, Παπασάββα Λ, Μάρτης Γ, Παύλου Τ, Σωτηρίου Μ, Αβραάμ Σ, Πετούσης Μ, Βασιλείου Α, Θεοχάρους Α, Γεωργίου Α, Αυξεντίου Α, Σιαμμάς Σ, Πιερουλή Γ, Ψωμάς Κ, Πετούσης Χ, Στυλιανού Ν.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μιλής Π, Παυλίδης Κ, Χριστοφή Δ, Παλαικυθρίτης Σ, Παναγιώτου Χ, Παπαδοπούλου Γ, Χρυσάνθου Β, Ξενοφώντος Φ, Χριστοφή Α, Χατζηγεωργίου Α, Βαλιαντής Χ, Ανδρέας Χ, Χατζηγεωργίου Α, Χατζηβασιλείου Θ, Εγκωμίτης Θ, Νικολάου Μ, Ιωσήφ Α, Κωνσταντίνου Σ.

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending