fbpx

UNISPORTS: Παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Frederick University υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε με σκορ 6 – 0 και παρέμεινε 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο.

Με την πρωτοπόρο ομάδα (Πανεπιστήμιο Κύπρου) να κερδίζει στον άλλο αγώνα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν είχε περιθώρια για λάθη. Το γρήγορο γκολ του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου στο 8ο λεπτό έδιωξε κάθε πίεση από την ομάδα και έδωσε άλλη ώθηση στο συγκρότημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ο ίδιος παίχτης σημείωσε και το 2 – 0 στο 20’ ενώ 2 λεπτά πριν την λήξη ο Παντελή Ελευθέριος σημείωσε το 3 – 0.

Στο 67’ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου σημείωσε χατ – τρικ και στο 75’ ο Παντελή Ελευθέριος σημείωσε και 2ο προσωπικό γκολ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 87΄από τον Ιωάννου Γιώργο.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Frederick University: Ανδρέου Π, Κοντονικόλα Ζ, Ερωτοκρίτου Σ, Φώτη Χ, Κυριάκου Α, Μάριος Μ, Παναγή Κ, Ζαφειρίδης Λ, Αυγουστή Χ, Αριστείδου Π, Μενελάου Ρ, Βιολάρης Σ, Χατζηγεωργίου Χ, Γιώργαλλος Σ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χριστοφή Χ, Κωνσταντίνου Κ, Φραντζής Μ, Ιωάννου Γ, Κυριάκου Κ, Ματθαίου Σ, Μικέλλης Π, Παντελή Ε, Παπαγεωργίου Β, Πιερή Ν, Σεραφείμ Γ, Θεοδώρου Δ, Μιχαήλ Ν, Ανδρέας Κ.

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending