fbpx

UNISPORTS: Κρύο, αψιμαχίες και 100αρι!! (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε τον αγώνα με 100 – 22.

Το πρώτο δεκάλεπτο δεν προέβλεπε τον αγώνα αφού οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ήρεμα και αποδίδοντας καλό παιχνίδι. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου προηγήθηκε με 4 – 5 και αυτό αφύπνισε την αντίπαλη ομάδα που ανέβασε στροφές και κέρδισε το πρώτο δεκάλεπτο με 24 – 10 σκορ που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου που έχασαν αρκετά αβίαστα καλάθια.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου υπέπεσε σε αρκετά αμυντικά λάθη και αυτό έφερε αρκετή πίεση στην ομάδα. Μετά από μια επίθεση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου οι καλαθοσφαιριστές των ομάδων μπλέχτηκαν σε μια αψιμαχία όπου αποτράπηκαν τα χειρότερα αλλά αποβλήθηκαν οι δύο καλαθοσφαιριστές. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε το 2ο σετ με σκορ 47 – 15.

Η διαφορά του σκορ και οι αψιμαχίες του προηγούμενου δεκαλέπτου επηρέασαν αρνητικά την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου η οποία έχασε τα δύο επόμενα δεκάλεπτα με 70 – 20 και 100 – 22 αντίστοιχα. Αρκετά καλή εμφάνιση από τους καλαθοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που ανταμείφθηκαν με το πρώτο τους 100άρι για την φετινή σεζόν.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κωνής Α, Βλασόπουλος Ξ, Μαυρεδάκης Ο, Καραγιάννης Λ, Χατζηπετρής Ι, Χαραλάμπους Χ, Καλαντζής Κ, Ρούσος Ν, Χειμώνας Κ, Καρακάσης Ε, Παπαδόπουλος Ν, Κίνγκας Α.

EUC TEAM BASKETBALL MEN

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κωμοδρόμος Ν, Μεσαρίτης Γ, Καραγιάννη Π, Παλατές Χ, Πρωτοπαπάς Α, Χριστοφή Μ, Αλκιβιάδη Τ, Αδάμου Α, Ιωάννου Α, Καλτσούνας Δ.

CUT TEAM BASKETBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending