fbpx

UNISPORTS: Συγκλονιστικό ντέρμπυ στο «Ελευθερία» (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το ντέρμπυ με σκορ 72 – 58.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και κέρδιζαν πόντο με πόντο μέχρι και την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου όπου βρήκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μπροστά με 16 – 18.

Πριν καλά – καλά ξεκινήσει το 2ο δεκάλεπτο η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ισοφάρισε και οι δύο ομάδες συνέχισαν το πολύ ωραίο παιχνίδι. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ήταν πιο εύστοχο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και έτσι γύρισαν το παιχνίδι βρίσκοντας τις δύο ομάδες στο 31 – 28 με την λήξη και του 2ου δεκαλέπτου.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εκμεταλλεύτηκε το μικρό προβάδισμα που είχε αλλά και την ευστοχία του και άνοιξε την ψαλίδα του σκορ αφού το 3ο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα μπροστά με 54 – 45. Οι καλαθοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη και αβίαστες βολές ενώ θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Η διαφορά των 9 πόντων δεν ήταν μεγάλη, ήταν όμως αρκετή για να δώσει αρκετή ψυχολογία στους καλαθοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και να κερδίσουν τον αγώνα με 72 – 58. Παρά την μείωση σε 58 – 53 στις αρχές του 4ου ημιχρόνου οι καλαθοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου έχασαν αρκετά καλάθια σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Θεοδόση Μ, Βιτζιλαίος Γ, Χρίστου Σ, Αργυρού Μ, Πηλαβάς Χ, Αντωνίου Σ, Λαζαρίδης Χ, Γεωργίου Μ, Λάμπρου Π, Λοϊζίδης Χ, Αυγουστίνου Γ, Καραπιδάκης Α.

UNIC ΤΕΑΜ BASKETBALL MEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Μ, Μπίνιαρης Δ, Δραγούμης Γ, Σταυρινού Κ, Γαβριήλ Δ, Βίκτωρας Σ, Πάντζιαρος Κ, Τσέλιος Γ, Χατζηγεωργίου Λ, Cantaleso C, Λαζάρου Α, Θεοχαρίδης Β.

UCY ΤΕΑΜ BASKETBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending