fbpx

UNISPORTS: 3 x 3 το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (PHOTOS)

Το Frederick University υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε τον αγώνα με σκορ 62 – 46 και έφτασε στην 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά κλειστά με τις δύο ομάδες να αμύνονται αρκετά καλά. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με 8 – 9.

Οι δύο ομάδες ξεμπλόκαραν τις επιθετικές τους ορέξεις στο δεύτερο ημίχρονο με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να είναι πιο εύστοχο και να τελειώνει το δεκάλεπτο με σκορ 22 – 26.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας τα έδωσε όλα για την νίκη και κατάφερε να ανοίξει την ψαλίδα του σκορ στο 3ο δεκάλεπτο. Μετά από αρκετά κλεψίματα και αρκετούς χαμένους πόντους από την αντίπαλη ομάδα οι καλαθοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κέρδισαν το 3ο δεκάλεπτο με σκορ 35 – 53.

Το Frederick University δεν τα έβαλε κάτω και πάλεψε το παιχνίδι καταφέρνοντας να μειώσει την διαφορά στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Frederick University: Νικολάου Χ, Χ’’Αντωνιάδης Κ, Φωτίου Α, Κολτσίδας Β, Σταυράκης Α, Γεωργίου Γ, Αντρέου Α, Ιωάννου Δ, Φλαμπουράκης Γ, Πινακιώτης Δ.

FREDERICK TEAM BASKET MEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Θεοδόση Μ, Βιτζιλαίος Γ, Μιχαήλ Σ, Πηλαβά Χ, Αντωνίου Σ, Χρίστου Σ, Λαζαρίδης Χ, Γεωργίου Μ, Αργυρού Μ, Λοϊζίδης Χ, Αυγουστίνου Γ, Καραπιδάκης Α.

UNIC TEAM BASKETBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending