fbpx

UNISPORTS: Ντέρμπυ … ημιχρόνου (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε την νίκη στο ντέρμπυ σε σκορ 2 – 1.

Το πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να ελέγξουν το παιχνίδι. Οι ωραίες κάθετες και παράλληλες μπαλιές σε όλο το γήπεδο πρόσφεραν ένα καλό θέαμα όμως στέρησαν από τις δύο ομάδες το γκολ που έψαχναν αφού ήταν πιο συγκρατημένες.

Βλέποντας το σκορ μετά το πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες άλλαξαν τακτικές και ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο πιο επιθετικά. Ο Καλός Ανδρέας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο 30’ βάζοντας φωτιά στον αγώνα. Στο 31΄το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχασε δύο τετ α τετ  ενώ στο 32΄ ήταν σειρά του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να χάσει κλασσική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ότι δεν μπορέσαν οι υπόλοιποι το έκανε ο Παναγιώτης Κυριάκου που πέτυχε το 2 – 0 για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους ίδιους ρυθμούς με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να χάνει αρκετές ευκαιρίες για μείωση του σκορ κάτι που έκανε με τον Αθανάσιο Άγγελο στο 37’. Δύο λεπτά αργότερα έχασε κλασσική ευκαιρία για ισοφάριση ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες και πήρε την νίκη με σκορ 2 – 1.

** Στο άλλο παιχνίδι το Frederick University πήρε την νίκη με σκορ 0 – 4 λόγω του ότι η αντίπαλη ομάδα δεν παρουσιάστηκε λόγω βαρυφορτωμένου προγράμματος στο πανεπιστήμιο.   

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφή Σ, Ανδρέου Α, Χατζηβασίλης Α, Ιωάννου Μ, Ιακώβου Κ, Στυλιανού Χ, Αθανάσιος Α, Βασιλείου Χ, Εφφέ Μ, Αβραάμ Η, Κυριάκου Κ.

EUC TEAM FUTSAL MEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Σκαρπάρης Π, Χρυσοστόμου Α, Ιωάννου Σ, Ιωάννου Γ, Καλός Α, Μικέλλης Π, Χριστοδούλου Σ, Ψηλογένης Π, Σεραφείμ Ι, Κυριάκου Π, Στυλιανού Π, Βανέζης Χ.

UNIC TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending