fbpx

UNISPORTS: Το ταξίδι απέφερε κέρδος (PHOTOS)

Το Frederick University υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σύνολο σετ 3 – 0.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάστηκε πιο έτοιμο στο πρώτο σετ με τις πετοσφαιρίστριες της ομάδας να πατούν γερά και να μην είναι επιρρεπής σε αβίαστα λάθη. Το σκορ έδειχνε 4 – 13 όταν η Άντρη Βιολάρη τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε από το γήπεδο με αφόρητους πόνους. Ο τραυματισμός επηρέασε την ομάδα του Frederick University και το σετ τέλειωσε με σκορ 11 – 25.

Το 2ο σετ βρήκε την ομάδα του Ευρωπαϊκού σε καλύτερη ψυχολογία από την αντίπαλη ομάδα αφού ο τραυματισμός και το πρώτο σετ έδρασαν αρνητικά για την ομάδα του Frederick University που δεν τα έβαζαν κάτω. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε το σετ με 11 – 25.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Frederick University τα έδωσε όλα για όλα και λίγο έλειψε να πάρει το σετ. Το 7 – 7 έγινε 11 – 8 και 21 – 15 για την ομάδα του Frederick αλλά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν παρέδωσε τα όπλα και γύρισε το σετ με 21 – 23. Τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά αφού το Frederick ισοφάρισε σε 23 – 23 και το Ευρωπαϊκό να κερδίζει το σετ και συνάμα τον αγώνα με 23 – 25.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Frederick University: Κουτσόφτα Ε, Κατσιαρή Κ, Σολωμού Χ, Μιχαήλ Α, Ιγνατίου Σ, Κουμπαρή Φ, Καλλινίκου Χ, Ιωαννίδου Δ, Matic M, Βιολάρη Α.

FREDERICK TEAM VOLLEY WOMEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χαραλάμπους Β, Χριστοδούλου Α, Οικονόμου Ζ, Χρυσοστομίδου Χ, Θεοδώρου Μ, Μαραγκού Γ, Χριστοδούλου Χ, Νικολοπούλου Σ, Τζιαπούρα Μ.

EUC TEAM VOLLEYBALL WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending