fbpx

UNISPORTS: Εξελίσσεται σε ομάδα ανατροπών (PHOTOS)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0 – 2 αλλά γύρισε το παιχνίδι σε 4 – 2.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο παιχνίδι με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να ελέγχει την κατοχή και να κάνει τις περισσότερες πάσες. Στο 4ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Ιακώβου διαμόρφωσε το 1 – 0 για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν η ομάδα του Ευρωπαϊκού αξιοποιούσε τα δύο τετ α τετ στο 9’ και στο 18’ αντίστοιχα ενώ το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 19’ με την άμυνα του Ευρωπαϊκού να τους κλέβει την μπουκιά από το στόμα. Το Τεχνολογικό είχε αρκετά αβίαστα λάθη από πάσες στο πρώτο μέρος αλλά δεν τους στοίχισαν κάποιο άλλο γκολ. Δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Λούκας Ανδρονίκου δεν κατάφερε να τελειώσει την ωραία οργανωμένη επίθεση του Τεχνολογικού και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0 – 1.

Στο 2ο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για την νίκη και το Ευρωπαϊκό ευτύχησε να πανηγυρίσει και 2ο γκολ στο 30’ μετά από αντεπίθεση με τον Κωνσταντίνο Ιακώβου και πάλι. Δύο λεπτά αργότερα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε πέναλτι όπου μετέτρεψε σε γκολ ο Αντρέας Νεοφύτου. Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα του Τεχνολογικού και μετά από 2 τετ α τετ, με τους Λούκα Ανδρονίκου και Ηλία Χρυσάνθου να βλέπουν τα σουτ τους να αποκρούονται, έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Μάμα Κακουλλή στο 35’, μετά από αντεπίθεση.  Το Τεχνολογικό συνέχισε να χτυπά με αντεπιθέσεις αφού η ομάδα του Ευρωπαϊκού επηρεάστηκε από τα 2 γκολ και έφτασε στο 3 – 2 με τον Αντρέα Νεοφύτου μετά από κοντινή προβολή στο 43’ και στο τελικό 4 – 2 με τον ίδιο να σημειώνει χατ τρικ και να κλειδώνει την νίκη για την ομάδα του στο 45’. Η ομάδα του Ευρωπαϊκού δεν τα έβαλε κάτω στο δεύτερο μέρος αλλά το μη τελείωμα των φάσεων τους στοίχησε την ευκαιρία να κερδίσουν κάτι από το παιχνίδι.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πάμπουκας Ρ, Μερακλής Π, Ονουφρίου Γ, Νεοφύτου Α, Χρυσάνθου Η, Κακουλλής Μ, Λουκά Α, Ανδρονίκου Λ, Σεργίου Σ, Ιακωβίδης Μ, Κουτσαντώνης Σ.

CUT TEAM FUTSAL MEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Στυλιανού Χ, Αγγελή Α, Ιακώβου Κ, Αντρέου Α, Πλουτάρχου Κ, Εφφέ Μ, Ιωάννου Μ, Κυριάκου Κ, Φωτίου Α.

EUC TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending