fbpx

UNISPORTS: Ντέρμπυ μέχρι τελικής πτώσεως (PHOTOS)

Οι ανδρικές καλαθοσφαιρικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Frederick University πρόσφεραν ένα ωραίο θέαμα στους φιλάθλους των δύο ομάδων που παρευρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε δυναμικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Με την μικρή διαφορά των 3 πόντων το Frederick University πήρε προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 12 – 15, δίνοντας στην ομάδα άλλο αέρα.

Η δυναμικότητα που κέρδισαν στο πρώτο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιριστές του Frederick University απέφερε ακόμη περισσότερα στο 2ο δεκάλεπτο όπου όντας πιο εύστοχοι προηγήθηκαν με 27 – 36.

Οι καλαθοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν ήταν διατεθειμένοι να παραδώσουν το παιχνίδι και στο 3ο δεκάλεπτο τα έδωσαν όλα για να μειώσουν την διαφορά και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στο time out το σκορ ήταν στο 36 – 41 και το τελευταίο καλάθι στο 3ο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες στο 45 – 49.

Το παιχνίδι πήρε φοβερό ρυθμό αφού το πρώτο καλάθι του 4ου δεκαλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες στο 48 – 49. Το καλάθι αυτό πείσμωσε τις δύο ομάδες με την ομάδα του Frederick University να φτάνει στο 48 – 54 και έπειτα στο 50 – 60. Οι δύο ομάδες δεν σταμάτησαν να μάχονται ούτε λεπτό με την ομάδα του Frederick University να παίρνει την νίκη με σκορ 56 – 66.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κωνής Α, Βλασόπουλος Ξ, Μαυρεδάκης Ο, Καραγιάννης Δ, Ιωνάς Κ, Χαραλάμπους Χ, Καλαντζής Κ, Ματακίδης Κ, Τσουμάλης Σ, Καρακάσης Ε, Παπαδόπουλος Ν, Κίνγκας Α.

EUC TEAM BASKETBALL MEN

Frederick University: Νικολάου Χ, Χατζηαντωνιάδης Κ, Φωτίου Α, Κολτσίδας Β, Σταυράκης Α, Γεωργίου Γ, Αντρέου Α, Ιωάννου Δ, Πινακιώτης Δ, Φλαμπουράρης Γ.

FREDERICK TEAM BASKET MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending