fbpx

UNISPORTS: Πρώτη νίκη και καθαρό σκορ

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Frederick University αναμετρήθηκαν στην Λεμεσό στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτριες τις πετοσφαιρίστριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με σκορ 3 – 0 δίνοντας έτσι στην ομάδα τους πρώτους 3 βαθμούς.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγώνα αποφασισμένες να παλέψουν για την πρώτη τους νίκη. Η μικρή διαφορά που κέρδισε από τα πρώτα λεπτά το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν αρκετή για να χαρίσει στην ομάδα το πρώτο σετ με σκορ 25 – 19.

Επηρεασμένες από το πρώτο σετ οι πετοσφαιρίστριες του Frederick University υπέπεσαν σε αρκετά αβίαστα λάθη και έχασαν και το 2ο σετ με σκορ 25 – 7.

Βλέποντας το σκορ στο 2 – 0 οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για νίκη και για μείωση αντίστοιχα με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να βγαίνει κερδισμένο με 25 – 22 και να κερδίζει τον αγώνα.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Τοφαρίδου Ν, Ταλιαδώρου Α, Βακανά Μ, Στυλιανού Ε, Νικολάου Σ, Κωνσταντίνου Σ, Ιωάννου Μ, Νικολάου Ν, Βαρνάβα Ε, Παναγιώτου Ι, Σοφοκλέους Μ, Τσιάρτα Ν, Θεοδοσίου Ε.

CUT TEAM VOLLEY WOMEN

Frederick University: Κουτσόφτα Ε, Κατσιαρή Κ, Σολωμού Χ, Μιχαήλ Α, Ιγνατίου Σ, Κουμπαρή Φ, Καλλινίκου Χ, Ιωαννίδου Δ, Matic M, Βιολάρη Α.

FREDERICK TEAM VOLLEY WOMEN

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending