fbpx

UNISPORTS: Αυτό και αν ήταν ντέρμπυ (PHOTOS)

Σε ένα αγώνα με αρκετές συγκινήσεις και αμέτρητο πάθος εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει προβάδισμα με 5 – 1, 14 – 11 και να φτάνει στο time out με 19 – 13. Το time out βρήκε όλους τους παρευρισκόμενους χαρούμενους αφού το παιχνίδι είχε πάρει τρελούς ρυθμούς και οι δύο ομάδες έδειχναν τι άξιζαν σε κάθε πόντο. Το time out αποδείχτηκε ευεργετικό για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αφού κατάφερε να μειώσει σε 21 – 20 και να ξαναμπεί δυνατά στην διεκδίκηση του σετ. Οι επόμενοι πόντοι ήταν καθοριστικοί με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να ανοίγει ξανά την ψαλίδα του σκορ σε 23 – 20 και να παίρνει το πρώτο σετ με σκορ 25 – 20.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ευνοϊκά για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού προηγήθηκαν με 3 – 0 και έπειτα έφτασαν στο 8 – 2. Ο επόμενος πόντος άνηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και πρόσφερε αρκετή αγωνία αφού οι πετοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έκαναν καλή υποδοχή σε 3 καρφιά από την αντίπαλη ομάδα και κέρδισαν τον πόντο με δικό τους. Το σετ οδηγήθηκε στο 12 – 6 και στο 20 – 11 με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να εκμεταλλεύεται το γρήγορο προβάδισμα του και να μην αφήνει την αντίπαλη ομάδα να κυνηγήσει το σετ. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε και το 2ο σετ με σκορ 25 – 12.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν το έβαλε κάτω λεπτό και το τρίτο σετ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον αγώνα. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε τον πρώτο πόντο με μπλοκ αλλά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έφτασε στο 6 – 1 με 5 πετυχημένα σερβίς της Ρ. Οικονομίδου. Η διαφορά σε συνδυασμό με τα 2 πρώτα σετ άσκησαν ακόμη περισσότερη πίεση στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που βρέθηκε να χάνει με 16 – 12 στο time out. Το σκορ έδειχνε 19 – 13 όταν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μείωσε σε 19 – 14 μετά από ένα συναρπαστικό πόντο με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα. Καρφιά, πλασέ, μπλοκ, υποδοχές και αρκετό τρέξιμο όλα μαζεμένα σε ένα πόντο. Το παιχνίδι έφτασε στο 23 – 17 με την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να παίρνει και το 3ο σετ με σκορ 25 – 18.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γαβριήλ Ε, Donehuk A, Lavruk M, Κούτα Α, Οικονομίδου Ρ, Γεωργίου Τα, Γιαννακούλια Χ, Χατζιαντώνη Α, Κουρτζή Α, Wherry R.

UNIC TEAM VOLLEYBALL WOMEN 44

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ιωάννου Σ, Χαραλάμπους Β, Χριστοδούλου Α, Οικονόμου Ζ, Χρυσοστομίδου Χ, Μάρκου Κ, Χρυσοστομίδου Ρ, Καλοθεόυ Α, Βαποράκη Ε, Πουλλάκου Π, Νικολοπούλου Σ, Τζιαπούρα Ν.

EUC TEAM VOLLEYBALL WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending