fbpx

UNISPORTS: Σημαντική νίκη τριάδας (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επικράτησε με 3 – 0 σετ του Frederick University στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών και έπιασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην 2η θέση, με αγώνα περισσότερο.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ξεκίνησε σοβαρά τον αγώνα και παρόλο που προηγήθηκε με 2 – 3 το Frederick University έφτασαν στο 18 – 11 στο time out. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε το σετ με σκορ 25 – 15. Το Frederick University ήταν η ομάδα που πήρε τον πρώτο πόντο στο 2ο σετ με μαχητικό τρόπο. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου όμως γύρισε το παιχνίδι σε 8 – 2, 15 – 2 και έφτασε στο τελικό 25 – 7. Παρά τις πάρα πολλές απουσίες του, το Frederick University πάλεψε τον αγώνα αλλά είχε να αντιμετωπίσει μια σοβαρή ομάδα που κέρδισε και το 3ο σετ με σκορ 25 – 11.

** Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε την νίκη με σκορ 3 – 0 (25 – 0, 25 – 0, 25 – 0) αφού η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν εμφανίστηκε στον αγώνα λόγω πανεπιστημιακών υποχρεώσεων.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λεωνίδου Λ, Μαραγκού Ε, Οικονομίδου Λ, Σεργίου Θ, Λιάτσου Α, Αλεξάνδρου Ε, Loddo E, Παρασκευά Χ, Αγαθαγγέλου Ε, Πέτρου Ε.

UCY TEAM VOLLEY WOMEN

Frederick University: Βιολάρη Α, Σολωμού Χ, Μιχαήλ Α, Ιγνατίου Σ, Κουμπαρή Φ, Ιωαννίδου Δ, Matic M.

FREDERICK TEAM VOLLEY WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending