fbpx

UNISPORTS: Εξόρμηση … τίτλου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ταξίδεψε στην Λεμεσό όπου αντιμετώπισε την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε την νίκη με σκορ 2 – 3 πιάνοντας κορυφή με ένα αγώνα λιγότερο και έχοντας το πάνω χέρι για τον τίτλο.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου είχε την πρώτη καλή φάση με τον Λουκά Ανδρονίκου να πιάνει καλό σουτ και τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Στην αμέσως επόμενη φάση το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας άνοιξε το σκορ με τον Παναγιώτη Σκαρπάρη να σημειώνει το 0 – 1 στο 4ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά στην επαναφορά ο Ηλίας Χρυσάνθου έκανε το 1 – 1. Στο 8ο λεπτό ο Αντρέας Νεοφύτου έχασε καλή ευκαιρία για να σημειώσει το 2 – 1 και να γυρίσει το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πάρη Ψηλογένη στο τετ α τετ τους. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν και κάπου δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ των δύο ομάδων που επηρέασε το παιχνίδι. Μετά από ωραία κομπίνα σε κόρνερ στο 22’ η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ με τον Μικέλλη Παναγιώτη, που σκόραρε ένα σημαντικό γκολ την μέρα των γενεθλίων του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένταση από τις δύο ομάδες ενώ πολύ νωρίς, στο 29’ ο Ηλίας Χρυσάνθου με δεύτερο προσωπικό γκολ ισοφάρισε ξανά για την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. 7 λεπτά αργότερα, έπειτα από αντεπίθεση ο Παναγιώτης Σκαρπάρης έβαλε για 3 φορά την ομάδα του σε θέση οδηγού. Το παιχνίδι έπειτα πήρε ξέφρενο ρυθμό αφού οι δύο ομάδες δεν το έβαλαν λεπτό κάτω. Στο 33’ ο Στράτος Σεργίου έπιασε ένα καλό σουτ στην κίνηση αλλά δεν ήταν αρκετό για να ισοφαρίσει ενώ στην αμέσως επόμενη φάση το σουτ του Παναγιώτη Στυλιανού πέρασε λίγο έξω. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 50’ του παιχνιδιού όταν μετά από παράλληλη μπαλιά ο Λουκάς Ανδρονίκου σημάδεψε το δοκάρι.

Το τελικό σφύριγμα του αγώνα βρήκε και τις δύο ομάδες να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πάμπουκκας Ρ, Ονουφρίου Γ, Σεργίου Σ, Ανδρονίκου Λ, Κακουλής Μ, Χρυσάνθου Η, Νεοφύτου Α, Μερακλής Π, Ιακωβίδης Μ, Μονιάτης Κ, Παπασπύρου Χ.

CUT TEAM FUTSAL MEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Καλός Α, Μικέλλης Π, Ιωάννου Γ, Ψηλογένης Π, Στέφανος Λ, Στυλιανού Π, Σκαρπάρης Π, Χριστοδούλου Σ, Κυριάκου Π, Γιώργος Σ, Σεραφείμ Γ, Βανέζης Χ.

UNIC TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending