fbpx

UNISPORTS: Νίκη και 2η θέση για το Ευρωπαϊκό (PHOTOS)

Η νίκη απέναντι στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 3 – 0 χάρισε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου την μοναξιά στην 2η θέση, ακολουθώντας όσες πιθανότητες υπάρχουν για διεκδίκηση του τίτλου.

Το προβάδισμα με 4 – 0 του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου φαίνεται να σόκαρε τις πετοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που ήξεραν πως με τυχόν ήττα θα έμπαιναν σε μπελάδες και για την 2η θέση. Οι πετοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού ισοφάρισαν στο 7 – 7 και έπειτα γύρισαν το παιχνίδι με 9 – 10. Η ομάδα του Ευρωπαϊκού έφτασε στο 15 – 18, 16 – 23 και στο τελικό 19 – 25 κερδίζοντας έτσι το πρώτο σετ και αρκετή θετική ψυχολογία. Στα αξιοσημείωτα του σετ του σετ και του αγώνα γενικά ο πόντος στο 15 – 20 όπου οι δύο ομάδες έδωσαν ένα φοβερό ράλλυ με καρφιά, υποδοχές και πλάσες με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να βγαίνει κερδισμένο.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν ήταν έτοιμο να παρατήσει το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έφτασαν στο 6 – 6, και το Ευρωπαϊκό πήρε ελαφρύ προβάδισμα με 11 – 13 και 15 – 18. Το προβάδισμα αυτό ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα και το 2ο σετ με σκορ 19 – 25.

Τα δύο πρώτα σετ και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι αφού άσκησαν πίεση στην ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου που δεν τα έβαζε κάτω. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο 3ο σετ με 6 – 10 και το time out βρήκε τις δύο ομάδες στο 9 – 16. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε και το τρίτο σετ, καθώς και την νίκη, με σκορ 18 – 25.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τιγγιρίδης Κ): Ταλιαδώρου Α, Στυλιανού Ε, Νικολάου Σ, Κωνσταντίνου Σ, Νικολάου Χ, Παναγιώτου Ι, Σοφοκλέους Μ.

CUT TEAM VOLLEY WOMEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Σοφοκλέους Κ): Ιωάννου Σ, Χριστοδούλου Χ, Χριστοδούλου Α, Οικονόμου Ζ, Χρυσοστομίδου Χ, Μαραγκού Γ, Χρυσοστομίδου Ρ, Θεοδώρου Μ, Πουλλάκου Π, Νικολοπούλου Σ, Τζιαπούρα Μ.

EUC TEAM VOLLEYBALL WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending