fbpx

UNISPORTS: Παραλίγο και δεύτερη έκπληξη (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και λίγο έλειψε να κερδίσει την πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών (έκανε την πρώτη έκπληξη και νίκησε την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου) και να της στερήσει την στέψη. Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2 – 2 με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να στέφεται πρωταθλήτρια ομάδα αφού το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχασε από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Χρειάστηκαν 8 λεπτά για να σημειωθεί το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση αφού οι δύο ομάδες έπαιζαν κυρίως παιχνίδι κατοχής. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας άνοιξε το σκορ με τον Παναγιώτη Μικέλλη να πλασάρει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από ωραίες εναλλαγές τις μπάλας. Με την επίτευξη του γκολ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υιοθέτησε ένα πιο επιθετικό παιχνίδι αφήνοντας εκτεθειμένη την άμυνα τους αρκετές φορές. Το σουτ του Παναγιώτη Σκαρπάρη στο 18’ πέρασε λίγο δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου να κυνηγήσει ό,τι μπορούσε να κερδίσει από τον αγώνα. Στο 21’ το Πανεπιστήμιο Κύπρου βγήκε σε αντεπίθεση με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ανδρέας Ανδρέου να γράφει το 1 – 1. Η επιθυμία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την νίκη και συνάμα τον τίτλο δεν άφησαν την ομάδα να αμυνθεί παίζοντας ένα καθαρά επιθετικό ποδόσφαιρο με πάσες στην επίθεση αντί με σουτ. Στο 23’ ο τερματοφύλακας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έδιωξε με τα πόδια την μπάλα ακριβώς πριν περάσει στα δίκτυα ενώ στο 24’ ο τερματοφύλακας του Πανεπιστημίου Κύπρου απέκρουσε τετ α τετ και έτσι κράτησαν και οι δύο τις ομάδες τους στην ισοπαλία.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 33΄ με τον Παναγιώτη Σκαρπάρη αλλά η έλλειψη καθαρής και καλής αμυντικής λειτουργίας επέτρεψε στην ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου να ξανά – ισοφαρίσει στο 34’ με τον Παύλο Μιλή. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε γιορτή του αθλήματος αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έπαιζε όσο πιο επιθετικά μπορούσε και έκανε αρκετά σουτ. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βλέποντας την τακτική του αντιπάλου του έπαιξε με αντεπιθέσεις και είχαν αρκετές ευκαιρίες για επίτευξη 3ου τέρματος αφού η αντίπαλη άμυνα ήταν εκτεθειμένη αλλά με τους δύο τερματοφύλακες σε πολύ καλή μέρα οι δύο ομάδες έμειναν στο 2 – 2.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χρίστου Γ, Ιωάννου Π, Ιωάννου Α, Ίνιος Κ, Βασιλείου Η, Χαραλάμπους Μ, Ξενοφώντος, Παλαικιθρίτης Σ, Δημοσθένους Μ, Μιλής Π, Ανδρέου Α.

UCY TEAM FUTSAL MEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ψηλογένης Π, Σεραφείμ Γ, Βανέζης Χ, Στυλιανού Π, Σκαρπάρης Π, Μικέλλης Π, Χρυσοστόμου Π, Τοφαρή Γ, Χριστοδούλου Σ, Ιωάννου Σ, Ιωάννου Γ, Κυριάκου Π.

UNIC TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending