fbpx

UNISPORTS: Ήσυχο βράδυ από την μία, έκπληξη από την άλλη (PHOTOS)

Με δύο αγώνες ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ταξίδεψε στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι γηπεδούχοι  έφτασαν στην νίκη με σκορ 10 – 1 σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά. Οι ποδοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά βρήκαν σε καλή μέρα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και οι ίδιοι έχασαν αρκετές. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρουσιάστηκε σοβαρό στον αγώνα και αξιοποίησε τις πρώτες ευκαιρίες που βρήκε ανοίγοντας έτσι γρήγορα την ψαλίδα του σκορ και παίρνοντας αρκετή θετική ψυχολογία σε αντίθεση με την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι δύο ομάδες χάρισαν στους παρευρισκόμενους ένα πολύ ωραίο θέαμα. MVP του αγώνα ο Αντρέας Νεοφύτου που πέτυχε 8 γκολ ενώ για την ομάδα του Τεχνολογικού σημείωσαν άλλα 2 οι Λούκας Ανδρονίκου και Ηλίας Χρυσάνθου. Το γκολ του Πανεπιστημίου Κύπρου πέτυχε ο Μάριος Δημοσθένους.

Στο άλλο αγώνα το Frederick University έπιασε στον ύπνο τους ήδη πρωταθλητές, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και κέρδισε με 1 – 3. Η νίκη αυτή έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Frederick University να διεκδικήσει την 3η θέση στον αναβληθέντα αγώνα μεταξύ τους και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 11/5 και όποια ομάδα κερδίσει κατακτά την 3η θέση ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παραμένει στην 3η θέση. Τα γκολ για την ομάδα του Frederick University σημείωσαν οι Μάριος Μακρής (27’), Στέφανος Πουλλής (29’) και Γιάννης Σταύρου (47’). Ο Ανδρέας Καλός σημείωσε το γκολ για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο 46’.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending