fbpx

Πώς θέλουν οι Κυπραίες φοιτήτριες το φοιτητή του Πανεπιστημίου; (Part 2)

Μετά από την ανάλυση του πώς προτιμούν οι Κύπριοι Φοιτητές την Κυπραία φοιτήτρια, ήρθε η ώρα να αντιστρέψουμε τους ρόλους.

Ώρα να δούμε πώς θέλουν (και πώς όχι) οι Κυπραίες το φοιτητή στις μέρες μας!

Άτε αγοράκια μου ήρθε η σειρά σας!

 

1
Όταν ο φοιτητής είναι ξιουρισμένος γουλίν:

Καταλάβετε το πλέον πως εν μας αρέσκουν οι βουκκούες σαν το κωλούι του μωρού! Δόξασοι ο Θεός, εκάμετε και σχολείο και στρατό, οπότε επεράσαν οι εποχές που έπρεπε να ξιουρίζεστε γουλίν! Αφήστε γένια μάνα μου, να φαίνεστε λλίον άντρες, να σας ξεχωρίζουμε τουλάχιστον. Το ωραίο και κομψό ξύρισμα είναι ικανό να αναδείξει όλη την γοητεία του άντρα, όπως παράλληλα να τον κάνει ελκυστικό στο γυναικείο φύλο. ΜΕν το παρακάμετε όμως να χαρείτε..  Είπαμεν, αρέσκουν μας τα γένια, αλλά όχι σε βαθμό που να μοιάζετε με τον Αρχιεπίσκοπο!

2
Όταν ο φοιτητής είναι τελείως άλουτος:

Πιστέψτε με, εμείς είμαστε γυναίκες και όλα τα καταλαμβαίνουμε. Και όλα τα μυριζόμαστε! Επίες γυμναστήριο άγγελε μου; Μετά -συνήθως- υπάρχει ένας χώρος που ονομάζεται ντους-μπάνιο. Καλό θα ήταν να το χρησιμοποιείτε όταν χρειάζεται! Πώς περιμένετε να αρέσετε σε μια φοιτήτρια όταν βρωμείτε δρώματα; Ώς γνωστόν, οι άντρες ιδρώνουν περισσότερο από τις γυναίκες, γι’αυτό και επιβάλλεται η συστηματική τους καθαριότητα. Αν τωρά τύχει και είναι αδύνατον να κάμετε μπάνιο μια στο τόσο, εντάξει δεκτόν, αλλά να είσαστεν τουλάχιστον σε απόσταση ασφαλείας απο τις συμφοιτήτριες σας..

3
‘Οταν ο φοιτητής δεν ξέρει πώς να ντυθεί και να χτενιστεί:

Εντάξει, στο ντύσιμο εν σας πιάννει κανένας! Είσαστε καθαρά Κυπραίοι, οπότε είναι προφανές πώς οι μισοί από εσάς δεν έχετε υπόθεση στην  επιλογή  ρούχων για το πανεπιστήμιο. Κάμνετε τα λλίον σαλατούλες όταν φορείτε κάτι παλιομοδίτικες βερμούδες (καρό κυρίως), φανέλλες ξιμάσχαλες, (ειδικά οι άσπρες είναι άπαιχτες) ή ακόμα παπούτσια που εμείς οι φοιτήτριες αναρωτιόμαστε αν τα έχετε έβρει χαμέ ή πράγματι τα έχετε αγοράσει!

Αν δυσκολεύεστε να ταιριάξετε τα ρούχα σας, προτιμότερο θα ήταν να επιλέγετε αθλητικού τύπου ενδυμασία, η οποία σύμφωνα με πολλές συμφοιτήτριες μου σας πηγαίνει περισσότερο. Βέβαια, χρειάζεστε και το ανάλογο σώμα για το αθλητικό ντύσιμο, αλλά ότι έχει ο καθένας..

Επιπρόσθετα, λίγο θαλασσούλα τα κάνετε και με τα μαλλιά σας.

hairstylesΤο τζελ αγαπητοί μου δεν ταιριάζει σε όλους, και προς Θεού μην κάμνετε τα μαλλιά σας σπόντες γιατί πραγματικά προκαλείτε μας τάσεις εμετού. Όπως επίσης και τονα προσπαθείτε να μιμηθείτε ηθοποιούς και διάσημους με τα διάφορα είδη κουρέματος, π.χ. πιάνοντας τα μαλλιά σας σε κότσο, ή κάνοντας χωρίστρα κτλ. Ε κανεί ολάν, ούτε ο Johnny Depp είσαστε, ούτε ο Κρίστιαν Μπέιλ! Δεν αντιλέγω ότι τα προαναφερθέντα στυλ ταιριάζουν σε ορισμένους, και πολύ μάλιστα, αλλά κακά τα ψέματα οι περισσότεροι πιάνουν πάτο!

4
Όταν ο φοιτητής νομίζει ότι κάποιος είναι:

Ρωτώντας συμφοιτήτριες μου για το τι δέν προτιμούν σε ένα φοιτητή, η απάντηση που κυριάρχησε ήταν:”Να μην το παίζει Θεός“. “Τάχα επειδή φορούν μάρκες καπελλούθκια (που τα γυρίζουν τζιαι ανάποδα) τζιαι το γυαλλίν το rayban νομίζουν ότι εννα πούμε ποιος εν τούτος ο κούκλαρος;” μου τονίζει μια φίλη μου. Κάτσετε λλίον τη μάππα χαμέ…! Ααα τζιαι μεν παίζετε τους highclass, τζιαι  τους ωραίους που αν πέσει η μούτη τους εν θα σκύψουν να την πιάσουν, γιατί κάτι τέτοιοι είναι λίγο.. γραμμένοι!

Άλλες γυναικείες απόψεις, είναι ότι το να επιδεικνύεστε και να κάνετε ότι τα ξέρετε όλα, τόσο σε σχέση με τα μαθήματα, όσο και γενικά στις καθημερινές συζητήσεις, είναι άκρως εκνευριστικό. Μα τι νομίζετε δηλαδή; Ούλλα τζι΄ούλλα, δυο χρόνια μας περνάτε και πιστέψτε με περισσότερο ώριμοι απο τις συμφοιτήτριες σας δεν ξέρω αν είσαστε!

 Το ηθικό δίδαγμα:

Να είσαστεν άντρες με τα όλα σας και κυρίως προσγειωμένοι. Να περιποιείστε όμως και τον εαυτό σας, να συνδυάζετε και τα ρούχα σας. “Τι δηλαδή” μου λέει μια φίλη μου,”επειδή εν Πανεπιστήμιο που έρχονται πρέπει να εν τέλια μαύροι τζιε γέριμοι;!“.

Μεταξύ μας, πάντα καταλαβαίνουμε πότε μας κάμνετε scanning με τους φίλους σας. Απλά να το έχετε υπόψη σας ότι κι εμείς το κάνουμε, μόνο που εμείς με εξυπνότερο τρόπο 😉

Α και να θυμάστε ότι αν εσείς μας κουτσομπολεύετε μια φορά, εμείς σας κουτσομπολεύουμε 10! Φιλιά πολλά 🙂

 

Δες επίσης: Πώς θέλουν οι Κυπραίοι φοιτητές τη φοιτήτρια του πανεπιστημίου; (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending