fbpx

UNISPORTS: Η αγωνιστική των 4άρων! (PHOTOS)

Η αρχή του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών δεν μπορούσε να ήταν καλύτερη αφού στους 3 αγώνες που διεξάχθηκαν οι 6 ομάδες που συμμετέχουν σημείωσαν συνολικά 16 γκολ!

Το Frederick University κέρδισε με σκορ 4 – 2 την νεοφώτιστη ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3 – 0 αλλά η αντίπαλη ομάδα δεν το έβαλε στιγμή κάτω φτάνοντας στο 3 – 2 και έπειτα έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Το Frederick University που ήταν πιο επιθετικό κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σημείωσε το 4 – 2 και κλείδωσε το παιχνίδι. Τα γκολ πέτυχαν οι Στέφανος Πουλλής (50’ και 75’), Μακρής Μάριος (68’) και Μιχάλης Αντωνίου (90’) για το Frederick University και οι Ανδρόνικος Λουκά (84’) και Αλέξανδρος Σπύρου (88’) για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στο παιχνίδι – ντέρμπυ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποχρέωσε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στην πρώτη του εντός έδρας ήττα με σκορ 2 – 4. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές από την περσινή του σύνθεση και οι ποδοσφαιριστές άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0 – 2 αλλά βρήκαν μπροστά τους την μαχητικότητα των γηπεδούχων που ισοφάρισαν σε 2 – 2. Παίζοντας συγκεντρωμένα και σωστά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε το παιχνίδι και τους πρώτους 3 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus συνέχισε από εκεί που έμεινε πέρσι αφού με μια εκπληκτική εμφάνιση κέρδισε εκτός έδρας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όπως και πέρσι το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus κρατούσε την μπάλα και έκανε παιχνίδι αλλά έπρεπε να φτάσουν μέχρι και το 51ο λεπτό για να ανοίξουν το σκορ. Μέχρι και το 70’ το σκορ ήταν στο 4 – 0 και το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus πήρε 3 βαθμούς και μια νίκη γόητρο για την συνέχεια.  Τα γκολ πέτυχαν οι Ανδρέας Αδάμου (51’ και 60’) και ο Αλέξης Γιώρκας (62’ και 67’).

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending