fbpx

UNISPORTS: Καθάρισε το ντέρμπυ και απέκτησε δυναμική (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχτηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στον πρώτο αγώνα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών.

Με φόρα τις περσινές αναμετρήσεις το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε τον αγώνα με 3 – 0 σετ και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη αφού το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν ο κύριος διεκδικητής του περσινού τίτλου συνάμα με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε δυνατά στον αγώνα κερδίζοντας του πρώτους 4 πόντους και ασκώντας πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν το έβαλε λεπτό κάτω αλλά οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για την νίκη. Το πρώτο σετ έληξε με σκορ 21 – 25, σκορ ενδεικτικό της μαχητικότητας των δύο ομάδων. Το 0 – 1 έδωσε δυναμική στην φιλοξενούμενη ομάδα που κέρδισε και το 2ο σετ με σκορ 16 – 25 ενώ οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μέχρι το τέλος αλλά έχασαν και το 3ο σετ με 21 – 25.

Με τις ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αναγνωστοπούλου Γ, Χατζηθωμάς Π, Γεωργίου Κ, Ρήγας Α, Καφιζάς Α, Χαραλάμπους Σ, Αβερκίου Μ, Αγαθοκλέους Α, Μαυρίκιος Γ, Βαφείδης Β.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Stojakov B, Ιακώβου Χ, Βυρίδης Μ, Κουσσιουκησιάν, Ζικάκης Γ, Φραγκιαδάκης, Lukovich, Λεοντίου Η, Εμμανουήλ Δ, Loivear L, Dzhurov M, Παπαδάκης, Σπύρου Α.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending