fbpx

UNISPORTS: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί (PHOTOS)

Όντας το φαβορί του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Γυναικών, το Frederick University δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Οι φουτσαλίστριες του Frederick University δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι έπαιζαν εκτός έδρας και πήραν την πρώτη τους νίκη αφού το προηγούμενο παιχνίδι δεν άρχισε ποτέ λόγω βροχής. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε στο παιχνίδι μουδιασμένο και τα πρώτα εύκολα λάθη έφεραν και γρήγορα γκολ για την αντίπαλη ομάδα. Η Βικτώρια Ζαμπά άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό ενώ στο 3ο διαμόρφωσε το 2 – 0. Τα 2 αυτά γκολ έφεραν ακόμη περισσότερο άγχος στην ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που στο 5ο λεπτό δέχθηκε και 3ο γκολ  με την Μαρινέλλα Π. οι φουτσαλίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν το παιχνίδι. Κράτησαν μπάλα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις αλλά στο 12’ η Χριστιάνα Σ. διαμόρφωσε το 0 – 4. Τα γκολ της Βικτώριας Ζαμπά στο 15ο και 20ο λεπτό σκότωσε όποια ελπίδα είχε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. 4 λεπτά πριν το τέλος η Σταυρούλα Σ. διαμόρφωσε το 0 – 7 ενώ η Μαρινέλλα Π. έγραψε το σκορ ημιχρόνου σημειώνοντας το 0 – 8.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν θύμιζε σε καμία το πρώτο μέρος αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε μέσα με σκοπό να σώσει ότι σώζεται. Το γκολ όμως ήρθε πάλι για το Frederick University στο 30ο λεπτό, με σκόρερ την Μαρινέλλα Π. αλλά στο 31’ η Δήμητρα Νικολάου σημείωσε το μοναδικό γκολ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο παιχνίδι. Στο 46’ γράφτηκε και ο επίλογος του παιχνιδιού αφού μετά από αυτογκόλ η ομάδα του Frederick University πήρε την νίκη με σκορ 1 – 10.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Νικολάου Δ, Κιρκίνη Α, Ashley L, Προκόπη Μ, Μαλλιάρου Β, Πελοπίδα Α, Οδυσσέως Α, Τουμπή Ε.

Frederick University: Αναστασία Σ, Μαρινέλλα Π, Σταυρούλα Σ, Βικτωρία Ζ, Χριστιάνα Σ, Εύα Κ.

 Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending