fbpx

UNISPORTS: Καθάρισε και έμεινε μόνο στην κορυφή (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Frederick University στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε σοβαρά στον αγώνα και πήρε τους 3 βαθμούς που το οδήγησαν στην μοναξιά της κορυφής.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ανάργυρος Λαζάρου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με ωραίο πλασέ ενώ 2 λεπτά αργότερα τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα μετά από διώξιμο της δική του και με ωραία λόμπα σημείωσε το 2 – 0. Τα 2 γρήγορα γκολ έδωσαν άλλο αέρα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που κράτησε μπάλα και έλεγχε το παιχνίδι. Το Frederick University όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά αντιθέτως, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν σημείωναν το 2 – 1 στο 18ο λεπτό με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία και τους δυο επιθετικούς να μην την προλαβαίνουν. Στο 20’ ο Ηλίας Κυριάκου θέλησε να δοκιμάσει το πόδι του αρκετά μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 3 – 0 με ένα πολύ ωραίο γκολ. 7 λεπτά αργότερα ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έγραψε το 4 – 0 ενώ από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε κριθεί αφού οι αντίπαλοι δεν έβρισκαν τον τρόπο να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία παρά τις προσπάθειες τους. Στο 53’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έγραψε το τελικό 5 – 0 με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας.

Στο 3ο παιχνίδι της αγωνιστικής το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έδειξε πως ήρθε για να μείνει στο πρωτάθλημα του Ποδοσφαίρου Ανδρών και με την πρώτη νίκη απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 2 – 1 έδειξε πως είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει όλους τους αντιπάλους του.

Με τις ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Στεφανάτος Γ, Λαζάρου Α, Γιάλλουρος Α, Πιχήδης Μ, Ηλία Κ, Κωνσταντινίδης Γ, Κωνσταντίνου Χ, Πάντζιαρης Κ, Χρίστου Α, Καλός Α, Παντελή Ε, Παπαφεωργίου Β, Σεραφήμ Γ, Κωνσταντίνου Κ, Θεοδώρου Σ.

Frederick University: Αγαθοκλέους Ρ, Σταύρου Γ, Μιχαηλίδης Κ, Γρηγορίου Λ, Φώτη Χ, Κυριάκου Μ, Μιχάλης Α, Κυριάκου Α, Κοντονικολή Ζ, Καραολή Μ, Πλάτωνας Μ, Μακρή Φ, Αντωνίου Π, Σταύρου Α.

 Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending