fbpx

UNISPORTS: Έκλεισε την χρονιά με 6 στα 6 (PHOTOS)

Για ακόμη μια φορά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έδειξε πως δικαιούταν τον τίτλο στη Πετόσφαιρα Ανδρών. Αυτή την φορά κέρδισε το Frederick University στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος με σκορ 3 – 0 σετ.

Το Frederick University μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και βρέθηκε να χάνει αρκετά νωρίς με 2 – 6. Η αδράνεια τους, έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να τελειώσει το σετ πριν καν ξεκινήσει αφού παίζοντας συγκροτημένα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έφτασε στο 8 – 18 και 15 – 25.

Οι γηπεδούχοι τα άκουσαν από τον προπονητή τους, κο Μαρίνο Μπέρο, στην ανάπαυλα και μπήκαν πιο σοβαρά στο 2ο σετ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβασαν τους ρυθμούς τους όμως και έφτασαν στο 4 – 7, 10 – 14 και στο τελικό 17 – 25 κάνοντας το 0 – 2.

Οι πετοσφαιριστές του Frederick University τα έδωσαν όλα στο 3ο σετ. Προηγήθηκαν με 8 – 7, ισοφαρίστηκαν σε 12 – 12, έκαναν το 15 – 12, ισοφαρίστηκαν με 17 – 17, προηγήθηκαν με 22 – 20 αλλά στο τέλος έχασαν το σετ παρά την τεράστια προσπάθεια με 23 – 25.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έδειξε για ακόμα μια φορά την καλή αγωνιστική του κατάσταση, δείχνοντας έτσι πως μπορεί να συναγωνιστεί ομάδες και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Frederick University: Φαρχάν κ, Deimintas V, Παπαλλάς Χ, Στεφάνου Τ, Σάββα Σ, Προδρόμου Χ, Καλαφάτης Κ, Μυτιλληναίος Β, Δημητρίου Ν, Τίλλευ Μ, Τζαννέτος Σ, Θεοφίλου Δ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ιακώβου Χ, Βυρίδης Μ, Κουσσιουμής Δ, Ζηκάκης Γ, Φραγκιαδάκης Π, Lukovic L, Λεοντίου Η, Εμμανουηλίδης Α, Loncar L, Dzhurov M, Παπαδάκης Κ, Σπύρου Α.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending