fbpx

UNISPORTS: Ακόμα μια νίκη για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (PHOTOS)

Το 6 στα 6 έχει γίνει συνήθεια για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού σε μία εβδομάδα το έκανε 2 φορές. Σειρά είχαν και οι καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οι οποίες κέρδισαν τους «γείτονες» τους, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το κρύο επηρέασε τις κοπέλες των δύο ομάδων αφού στα 5 πρώτα λεπτά σημειώθηκαν μόλις 10 πόντοι με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να προηγείται με 3 – 7. Το τελευταίο σφύριγμα του δεκαλέπτου βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται με 5 – 15.

Παίζοντας ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο 2ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πέτυχαν από 9 πόντους και έφτασαν στο 14 – 24 ενώ στο 3ο δεκάλεπτο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αύξησε την διαφορά σκοράροντας 12 πόντους έναντι 9 των γηπεδούχων και έτσι έφτασαν στο 23 – 36.

Η διαφορά των 13 πόντων και το κρύο επηρέασαν την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να καθαρίσει το παιχνίδι. Το παιχνίδι έληξε 35 – 53.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κώστα Ευάγγελος): Βακιανή Α, Καζαντζιάν Α, Τσολιά Π, Τσολιά Μ, Σάββα Α, Παπά Μ, Γεωργίου Ε, Κλοκκαρή Π, Νικολακοπούλου Σ, Μουσκάλλη Α, Λεβέντη Μ – Γ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Ματσεντίδης Μιχάλης): Αθανασίου Ζ, Μπουγά Ι, Burrows Q, Βασιλάκη Μ, Ακανθιώτη Ι, Κωνσταντίνου Ε, Κιλέ Σ, Καραγιάννη Ε, Κορτζιά Μ, Τσαγκαρίδου Δ, Ρουσσάκη Χ, Μιχαήλ Ε.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending