fbpx

UNISPORTS: Ήταν το φαβορί και το απέδειξαν (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και το απέδειξαν. Έχοντας μόνο επιτυχίες η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου κέρδισε τον τίτλο αφήνοντας πίσω στην 2η και 3η θέση το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αντίστοιχα.

Στον τελευταίο αγώνα ο Ανδρέας Ευσταθίου κέρδισε τον Θεοδόση Μιχαήλ με σκορ 3 – 0 (11 – 4, 11 – 1, 11 – 3) και έγραψε το 1 – 0 για την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο Κυριάκος Πέτρου έχασε με σκορ 0 – 3 (9 – 11, 16 – 18, 8 – 11) από τον Άντρο Κυπριδήμου και έτσι ο παίχτης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έκανε το 1 – 1.

Οι Ανδρέας Χριστοδούλου και Αντρέας Ευσταθίου κέρδισαν τους Χρήστο Καραπατάκη και Άντρο Κυπριδήμου με σκορ 3 – 0 και έτσι τέλειωσαν τον αγώνα δίνοντας ακόμη μία νίκη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending