fbpx

“Κυπραίοι vs Εγγλέζοι”: Τι μας είπαν Κύπριες φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Αγγλία; (Part 1)

Άραγε εσείς ποιους  προτιμάτε; Τους Κυπραίους ή τους Εγγλέζους άντρες φοιτητές; Πάμε να δούμε τι μας είπαν και σχολίασαν Κύπριες φοιτήτριες που σπουδάζουν στην Αγγλία σχετικά με:

  • την εμφάνιση/στυλ,
  • τον τρόπο διασκέδασης και
  • συμπεριφοράς των Εγγλέζων φοιτητών.

Ας τα συγκρίνουμε όλα αυτά με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά των Κυπραίων φοιτητών:

 

1
Εμφάνιση – στυλ

  • Εγγλέζοι:

colors-of-england

Ντύνονται απλά, casual τζιαι εν τους κόφτει με ποιος εν να τους δει, με ποιος εν να τους σχολιάσει. Εν φακκούν πενιά για το τι εν να πει ο ένας τζιαι ο άλλος. Μπορεί ας πούμε να φορούν φλι-φλοπ τζιαι να περπατούν έξω τζιαι να βρέσσιει.

Πολλές φορές όμως ντύνουνται πολλά καλά τζιαι ωραία, αλλά εν τους πολλοκόφτει για τις μάρκες. Ιδίως όταν εν να παν έξω, φορούν τα πουκαμισούθκια τους, τα σακούθκια τους τζιαι ξερω ‘γω.

Να σημειώσουμε επίσης πως δεν θα δεις σχεδόν κανέναν Εγγλέζο να έχει μούσια που δαμέ ως τζι κάτω. Πάντα ξυρισμένοι και περιποιημένοι. Αα και tattoο, όσοι έχουν, ταιριάζουν τους πολλά!

Δευτεροετής φοιτήτρια της Αγγλίας ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Έσσιει πάρα πολλούς Εγγλέζους που εν κούκλαροι, θωρώ τους βιβλιοθήκη τζιαι λαλώ εν γίνεται να εν τόσον ωραίοι. Τζιαι στυλ, τζιαι μαλλιά, τζιαι ούλλα, σαν ηθοποιοί. Αλλά συνήθως αυτοί οι κούκλαροι έχουν φιλενάδα και συνήθως αυτή η φιλενάδα τους, κάθεται δίπλα…”
  • Κυπραίοι:

Flag_of_Cyprus_(1960-2006).svg
Ποιος να διαφωνήσει ότι οι Κυπραίοι σάζουνται πιο κακομαθημένα τζιαι πιο υπερβολικά από τους Εγγλέζους; Προσπαθούν να κοπάρουν το στυλ των Εγγλέζων τζιαι να ντυθούν όπως εκείνοι, αλλά δυστυχώς εν τα καταφέρνουν τζιαι τόσον! To τραγικό είναι ότι οι Κυπραίοι που έρχονται Αγγλία, πιάνουν το στυλάκι του «Ήρτα Αγγλία τζιαι κάμνω ότι θέλω τζιαι εγώ είμαι τζιαι κανένας άλλος»

Οι περισσότεροι παίζουν τους έξυπνους, εν high-class, φορούν ούλλον μάρκες, φανελούες τζιαι συγκεκριμένα παπουτσούθκια. Ουσιαστικά, καταλαβαίνεις τον Κυπραίον που το μίλιν! Εν η φάτσα τους, εν το ντύσιμο τους…

Οι Κυπραίοι φοιτητές ως γνωστόν, εν λλίο  “κρέατα”. Αρχίσαν τωρά το στυλ με τα μούσια, τα σκουλαρίτζια, τα tattoo τζιαι εν τους πάσιν καθόλου.

“Εν σαν να τζιαι θωρείς τον Ρίκκο τον Μάππουρο να προσπαθεί να μιμηθεί τον Μπραντ Πιτ!

2
Τρόπος διασκέδασης:

  • Εγγλέζοι:

colors-of-england

Γενικά, ξυπνούν πίνουν, ύστερα ξαναπίνουν (τζιαι ξαναπίνουν). Γενικά πρωί-μεσημέρι-νύχτα, μόνο ποτόν. Ούλλη μέρα club, pre τζιαι after-drinking για τον πασσιαμά τους. Να τονίσουμε πως οι Εγγλέζοι φοιτητές δεν ξέρουν να βάλουν όρια ούτε ξέρουν πότε να σταματούν. Θωρείς τους να πίνουν μες το club, να κάμουν εμετούς μες τον δρόμο, να… κατουρούν  μες τον δρόμο τζιαι να μεν τους κόφτει

Οι Εγγλέζοι επίσης είναι πιο έξω καρδιά στον τρόπο που διασκεδάζουν. Εν τους κόφτει να μεθύσουν ή να γίνουν ρεζίλι απλά για να περάσουν καλά! Κολλούν πολλά, σε μιαν παρέα 7 κορούων. Για παράδειγμα, μπορεί να κολλήσουν σε ούλλες τζιαι ενδιαφέρει τους παραπάνω να περάσουν καλά τη νύχτα τους.

  • Κυπραίοι:

Flag_of_Cyprus_(1960-2006).svg

Τζιαι οι Κυπραίοι πάσιν συνέχεια club αλλά εν μεθούν τόσο όσον οι Εγγλέζοι. Ναι, τζιαι οι δικοί μας κάμουν pre-drinking, αλλά εν γίνουνται τόσον τσαλάτζια όσον οι Εγγλέζοι.  Α, αλλά άμαν πουν τζιαι μεθύσουν, εν θυμούνται τίποτε!

Επιπρόσθετα, παίζει το ματούιν τους λλίον, αλλά εν επιλεκτικοί σε ποιαν εν να κολλήσουν. Και να μην ξεχνάμε ότι είναι και λίγον πιο συγκρατημένοι, αφού φοούνται μεν το μάθουν οι υπόλοιποι Κυπραίοι, που είναι κουτσομπόληδες τζιαι γίνουν ρεζίλι σε ούλλην την κοινότητα (π.χ. Hellenic Society)!

3
Τρόπος Συμπεριφοράς

  • Εγγλέζοι:

colors-of-england

Εν ευγενικοί, πάντα εν πρόθυμοι να σε βοηθήσουν ότι θέλεις,αλλά έσιει τζιαι όξινους, εν λαλώ” ανέφερε πρωτοετής φοιτήτρια Αγγλίας. Όμως είναι λίγο πιο κλειστοί χαρακτήρες σε σχέση με τους Κυπραίους. “Ίσως να φταίει τζιαι το κλίμα, αλλά εν λλίον κρυόκολοι ρε παιδί μου – εν εν όπως εμάς!

Τσακώνουνται ακόμα, εν μπορείς να πεις, ιδίως μες το club. Αλλά στην Αγγλία εν τους αφήνουν να κάμουν ιστορίες. Εν να  τους πιαν οι Securities να τους φκάλουν έξω (τζιαι να τους δώκουν τζιαι ξύλο αν λάχει)!

  • Κυπραίοι:

Flag_of_Cyprus_(1960-2006).svg

Οι Κυπραίοι εν γενικά ευγενικοί τζιαι ίσως παραπάνω απ’ ότι ήταν πριν στην Κύπρο. Βοηθούν ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειάζονται. Η συμπεριφορά των Κυπραίων εν πιο ανοικτή, επικοινωνιακή τζιαι πιο… περίεργη. Επιπλέον, είναι πρόθυμοι να γνωρίσουν κόσμο τζιαι να γίνουν παρέες μαζί τους.

Όταν τσακωθούν οι Κυπραίοι μες το club; Ου δαμέ δείχνουν τον νουν τους. “Ίντα μ’ εκούντησες ρε, τζιαι να ‘μπου θέλεις τζιαι ξέρω ‘γω..“. Αλλά είπαμεν πως στην Αγγλίαν, εν τους αφήνουν να κάμουν φασαρίες!

Τωρά τα συμπεράσματα δικά σας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending