fbpx

Η πιο αποτελεσματική συμβουλή για καλό ύπνο από τον… Λεονάρτο Ντα Βίντσι!

Ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου! Ή τουλάχιστον αυτή την άποψη σκέφτονται πολλοί από εμάς.

Το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθούμε όλοι μας καθημερινά, μας οδηγεί στο να προσπαθούμε να εξοικονομίσουμε χρόνο από παντού. Ακόμα και από τον ύπνο μας.

 

Δυστυχώς όμως ο ύπνος είναι απαραίτητος για τον οργανισμό μας.

Health-Problems-No-Sleep-410x290

Τις επιπτώσεις της αϋπνίας τις γνωρίζουμε όλοι από πρώτο χέρι: κούραση, πονοκέφαλος, απώλεια συγκέντρωσης κτλ. Πού βρίσκεται λοιπόν η χρησή τομή; Πώς μπορούμε να να μειώσουμε τις ώρες ύπνου μας, χωρίς άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας;

 

Δες επίσης: Πες αντίο στις αϋπνίες με αυτό το απλό κόλπο!

 

Ο μεγάλος Ιταλός αρχιτέκτονας, ζωγράφος, γλύπτης, μουσικός, εφευρέτης, γιατρός )και πολλά άλλα),  Λεονάρτο Ντα Βίντσι έχει τη λύση!

Αντίγραφο από Helicopter Davinci small

Ποια είναι αυτή; Ο λεγόμενος πολυ-φασικός ύπνος. Ο Λεοντάρτο Ντα Βιντσι κοιμόταν κάθε 4 ώρες για 15 μόνο λεπτά. Έτσι μπορούσε να εξοικονομίσει μπόλικο χρόνο και να τον μετατρέψει σε ποιοτικό χρόνο εργασίας. Επιπρόσθετα, είναι γνωστό ότι η πιο παραγωγική στιγμή της ημέρας είναι μετά από ύπνο. Έτσι λοιπόν, η σύντομη διακοπή για ξεκούραση ανά 4 ώρες, οδηγεί σε αύξηση του χρόνου, κατά τον οποίο μπορεί να δουλέψει ποιοτικά.

 

Όσο κουφά κι αν σας ακούγονται το πιο πάνω, ο Λεονάρτο Ντα Βίντσι ακολουθούσε αυτό το πρόγαραμμα πολυφασικού ύπνου για πολλά χρόνια της ζωής του, χωρίς να νιώσει ποτέ κουρασμένος.

3e8f67f

Δεν έχετε λοιπόν παρά να το δοκιμάσετε και πού ξέρετε; Ίσως αποτελέσει τη λύση και στο δικό σας πρόβλημα έλλειψης χρόνου. Προσοχή όμως! Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και χρειάζεται δική του μεταχείρηση! Μην θεωρήσετε λοιπόν την επιτυχία της μεθόδου!

 

Εισάγετε την στη ζωή σας, αν βέβαια το επιθυμείτε, σε μικρές δόσεις και σίγουρα όχι σε περίοδο εξετάσεων.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending