fbpx

UNISPORTS: Ματσάρα με νικητή στην παράταση (PHOTOS)

Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός προσφέρει καθημερινά συγκινήσεις και το παιχνίδι μεταξύ Frederick University και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες!

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε πιο σοβαρά στον αγώνα παίρνοντας προβάδισμα με σκορ 5 – 13 στο 5ο λεπτό του 1ου δεκαλέπτου. Συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο το δεκάλεπτο έληξε με 9 – 23 βάζοντας τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού. Το αρχικό μούδιασμα σε συνδυασμό με το προβάδισμα της αντίπαλης ομάδας πάγωσε την ομάδα του Frederick University  που βρέθηκε να χάνει με σκορ 15 – 29, 4 λεπτά πριν το τέλος του 2ου δεκαλέπτου. Το δεκάλεπτο έληξε 21 – 30 υπέρ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αφού το Frederick University ανέβασε ρυθμούς και μείωσε.

Παίζοντας με τον ίδιο ψηλό ρυθμό οι δύο ομάδες έφτασαν στο 30 – 37, 6 λεπτά πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι καθησυχάστηκαν ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς κατακόρυφα. 2:30 λεπτά πριν το τέλος το Frederick University πήρε προβάδισμα με 38 – 37 ενώ 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά με 43 – 44. Οι πρώτοι πόντοι ήρθαν για τους φιλοξενούμενους αφού με τρίποντο άνοιξαν ξανά την ψαλίδα του σκορ. Στο 2ο κιόλας λεπτό το παιχνίδι ήταν στο 47 – 47 ενώ στο 4ο λεπτό, οι δύο ομάδες πήγαν σε time out με σκορ 47 – 48. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο 49 – 49, ενώ με από ένα τρίποντο έφτασαν στο 52 – 52 στο 8ο λεπτό.

Η επόμενη φάση έβαλε φωτιά στο παιχνίδι αφού το Frederick University με άλλο ένα τρίποντο έφτασε στο 55 – 52. Κάπου εδώ οι ομάδες έπαιζαν παθιασμένα και σε κατάσταση που δεν θύμιζε τελευταίο δεκάλεπτο. Με μεγάλη ανατροπή το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε μπροστά με 58 – 61, 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος το σκορ ήταν στο 61 – 61 ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχασε την πρώτη ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα αφού αστόχησε σε τέσσερις βολές.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και κάπου εκεί οι δύο ομάδες έβγαλαν τα πιο δυνατά τους όπλα. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 61 – 65, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ενώ 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 67 – 70. Το Frederick University κέρδισε βολές και ευστόχησε στην μία από τις 2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ (68 – 70) αφού ο χρόνος δεν άφηνε περιθώρια για κάτι παραπάνω.

Frederick University (Γιώργος Γεωργίου): Κλαδιανός Α, Καλαβάς Α, Νικολάου Χ., Ιωάννου Κ., Παπαγεωργίου Ρ., Αντρέου Α, Φασούλης Π., Σταυρανάκης Α., Βαμβακάρης Γ., Κολτσίδας Β., Διακομιχάλης Μ., Χαραλάμπους Χ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ευάγγελος Κώστα): Γιαμένης Β, Ζαρογιάννης Θ, Χατζηπετρής Α, Τσούμαλης Σ, Καραμανίδης Μ, Καραγιάννης Δ, Καρακάσης Ε, Raic G, Μαυρεφάκης Κ, Ματακίδης Κ, Σπηλιάς Π.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending