fbpx

UNISPORTS: Σημαντική βελτίωση και πρώτη νίκη (PHOTOS)

Αρκετά βελτιωμένο σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, εμφανίστηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Ανδρών. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κέρδισε το Frederick University στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 γκολ, διαφορά που τους κράτησε μπροστά για αρκετή ώρα. Στο 11ο λεπτό ο χρόνος βρήκε τις δύο ομάδες στο 6 – 4, ενώ 7 λεπτά αργότερα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προηγήθηκε με 12 – 8. Δίνοντας σκληρές μάχες το Frederick University έφερε το παιχνίδι στα ίσα με 12 – 12, αφού οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στην μέχρι στιγμής διαφορά. Παίζοντας πιο προσεκτικά οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά μπροστά και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με σκορ 18 – 15.

Οι δύο ομάδες δεν τα έβαζαν κάτω εύκολα και στο δεύτερο ημίχρονο τα έδωσαν όλα για την νίκη. 7 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προηγείτο με 28 – 24, σκορ που άσκησε τρομερή πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν χαλάρωσαν και πήραν την νίκη με σκορ 33 – 28. Οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και σε σύγκριση με τον άλλο αγώνα της βραδιάς, το Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης θα είναι και φέτος συναρπαστικό!

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Άρτεμις Παυλίδου): Γαβριηλίδης Χ, Σταυρινίδης Θ, Μακρής Α, Ιωάννου Σ, Σακισλίδης Γ, Μπότσαρης Δ, Ιωάννου Α, Θεοφάνους Π, Σιαμμούτη Ι, Φωτίου Α.

Frederick University (Ανδρέας Παρασκευά): Κέστωρα Γ, Γεωργίου Δ, Παπαγεωργίου Σ, Κυρατζής Μ, Γιαγκόπουλος Γ, Κιλύλης Σ, Ιωάννου Κ, Αρκαδίου Ν, Κόκκινος Σ, Μηνάς Δ, Ευαγόρα Σ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending