fbpx

UNISPORTS: Σκοράρει ακόμα και ο τερματοφύλακας (PHOTOS)

Στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης ανδρών γίνονται τα πάντα και ανάμεσα τους και το σκοράρισμα από την μια εστία στην άλλη.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου επικράτησε εύκολα του Frederick University με σκορ 18 – 44. Χρειάστηκαν μόλις 30 δευτερόλεπτα για να ανοίξει ο χορός των τερμάτων.  Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με σκορ 12 – 19 ενώ το 14 – 34 διαμορφώθηκε από τον τερματοφύλακα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, κρεμάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ λίγα λεπτά αργότερα η δεύτερη προσπάθεια του, σταμάτησε στο δοκάρι.

Για τους γηπεδούχους ο Κωνσταντίνος Ιωάννου σκόραρε 7 γκολ, ο Γεώργιος Κέστωρα 5 γκολ, ο Νικόλας Αρκαδίου 3 γκολ, ο Σταύρος Κόκκινος 2 γκολ και ο Στέφανος Παπαγεωργίου 1 γκολ. Για τους φιλοξενούμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιώργος Ανδρέου με 16 γκολ και ακολουθούν οι Γιάννης Ιωαννίδης με 6 γκολ, ο Γιάννης Ιωάννου και ο Άδωνης Μάρκου με 5 γκολ, ο Δαυίδ Πέτρου, ο Κυριάκος Βορκάς και ο Κωνσταντίνος Κεραμιδάς με 3 γκολ και ο Έκτωρας Πολυκάρπου, ο Αντώνης Παπαγιάννης και ο Δημήτρης Νικηφόρου από 1 γκολ.

Frederick University (Γιώργος Γεωργίου): Ιωάννου Κ, Ευαγόρα Σ, Γιαγκόπουλος Γ, Αρκαδίου Ν, Κόκκινος Σ, Γεωργίου Δ, Μηνάς Δ, Πέτρου Κ, Κυρατζής Μ, Κέστωρα Γ, Παπαγεωργίου Σ, Κιλύλη Σ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κυριάκος Σοφοκλέους): Βασιλείου Μ, Πέτρου Δ, Ιωάννου Γ, Βορκάς Κ, Ιωαννίδης Γ, Κεραμιδάς Κ, Ανδρέου Γ, Κυπριανού Ξ, Κώστα Ε, Πειραιάς Γ, Πολύδωρος Ε, Παπαγιάννης Α, Μάρκου Α, Νικηφόρου Δ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending