fbpx

UNISPORTS: Κέρδισε και αγκάλιασε τον τίτλο! (PHOTOS)

Κερδίζοντας και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο αφού στις επόμενες 3 αγωνιστικές το συγκρότημα του Μιχάλη Ματσεντίδη χρειάζονται μόλις 1 βαθμό.

Η αρχή του παιχνιδιού βρήκε τις δύο ομάδες να χάνουν πάρα πολλά καλάθια με τους γηπεδούχους να χάνουν τα περισσότερα. Ενδεικτικό της εικόνας του παιχνιδιού το 8 – 2 στο πρώτο 5λεπτο και το 13 – 10 που ήταν το σκορ του 1ου δεκαλέπτου. Αξιοσημείωτο ότι τα τελευταία 2 καλάθια του 1ου δεκαλέπτου μπήκαν μόλις 20 δευτερόλεπτα πριν την λήξη με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να ευστοχεί σε τρίποντο και στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι να απαντούν με δίποντο.

Η αρχή του 2ου δεκαλέπτου βρήκε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να ισοφαρίζει σε 13 – 13 και να παίρνει προβάδισμα με 16 – 17 στο 4ο λεπτό του δεκαλέπτου. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνέχισε να αστοχεί σε πολλά καλάθια με την ομάδα να μην ανταμείβεται για το παιχνίδι που έπαιζε. Στο 8ο λεπτό το σκορ ήταν στο 22 – 21 μετά από ανατροπή των γηπεδούχων ενώ μέσα σε 1 λεπτό το σκορ εκτοξεύθηκε στο 29 – 21. Το σετ έκλεισε στο 33 – 22 με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι καλαθοσφαιριστές της Ντιάνας Αγαπίου προσπάθησαν και πάλι να μειώσουν την διαφορά αλλά η κούραση ήταν αρκετή για να τους δυσκολέψει ακόμη περισσότερο. Στα μέσα του δεκαλέπτου το σκορ ήταν στο 44 – 28 ενώ το σκορ δεκαλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες στο 48 – 32.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα αφού με αρκετές αλλαγές το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπήκε στο γήπεδο για να τελειώσει τον αγώνα. Το Τελικό σκορ βρήκε τις δύο ομάδες στο 65 – 40, ενδεικτικό της δυναμικής και των πολλών αλλαγών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αλλά και της μαχητικότητας της ομάδας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, που κάθε χρόνο δείχνει να γίνεται καλύτερη.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μιχάλης Ματσεντίδης): Καραπιδάκης Α, Θεοδόση Μ, Χριστου Α, Αυγουστίνου Γ, Χρίστου Σ, Πηλαβάς Χ, Λάμπρου Π, Φυσεντζίδης Ν, Αντωνίου Ι, Λαζαρίδης Χ, Νεοφύτου Μ.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ντιάνα Αγαπίου): Λύτρας Μ, Παλατές Χ, Κωμοδρόμος Ν, Χρυσοστόμου Κ, Κωνσταντίνου Γ, Καραγιάννης Π, Καλτσουνάς Δ, Κουτσού Χ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending