fbpx

UNISPORTS: Θέλει την 2η θέση και θα παλέψει μέχρι τέλους (PHOTOS)

Οι καλαθοσφαιριστές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού απέναντι στο Frederick University αλλά κατάφεραν και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το Frederick University βρέθηκε να προηγείται με 0 – 5 στο 4ο λεπτό αφού εκμεταλλευόταν στο έπακρο την αφλογιστία της αντίπαλης ομάδας. 2 λεπτά αργότερα το σκορ ήταν στο 5 – 7 ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε στο 9 – 10.

Η ανατροπή ήρθε αρκετά γρήγορα αφού στο πρώτο μισό λεπτό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά με 11 – 10. Στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν time out ενώ το σκορ ήταν στο 18 – 12. Η απόδοση του Raic G οδήγησε την ομάδα του στο άνοιγμα της ψαλίδας αφού με 4 τρίποντα κατείχε τους 12 από τους 21 πόντους της ομάδας του. Το τέλος τους 2ου δεκαλέπτου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 25 – 17.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 25 – 21 αλλά και πάλι ο Raic G ήταν εκεί για να σκοράρει ακόμα ένα τρίποντο και να ενισχύσει την καλή ψυχολογία της ομάδας του. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 38 – 30.

Η διαφορά ήταν μικρή αλλά η κούραση και των δύο μεγάλη! Αυτό όμως δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να τα δώσουν όλα και να προσφέρουν σασπένς σε όσους τους ακολούθησαν. Στο 3ο λεπτό του 4ου δεκαλέπτου το σκορ ήταν στο 42 – 41 ενώ 2 λεπτά αργότερα το Frederick University ισοφάρισε σε 44 – 44. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο εύστοχοι και πήραν την πολυπόθητη νίκη με σκορ 51 – 44.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κώστα Ευάγγελος): Κίνγκας Α, Χατζηπετρής Α, Ζαρογιάννης Θ, Καραγιάννης Δ, Ματακίδης Κ, Χαραλάμπους Κ, Σπηλιάς Π, Καραμανίδης Μ, Καρακάσης Ε, Raic G, Μαυρεδάκης Ο.

Frederick University (Γεωργίου Γιώργος): Χατζηαντωνιάδης Κ, Μιχαηλίδης Σ, Καλαθάς Α, Κολτσίδας Β, Νικολάου Χ, Ιωάννου Κ, Ανδρέου Α, Φασούλης Π.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending