fbpx

Οι καλύτερες στιγμές του Ζλάταν με την εθνική Σουηδίας! (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την εθνική του ομάδα σημειώνοντας ένα ρεκόρ που δύσκολα θα φτάσει κάποιος άλλος! Κατέχει πλέον 11 φορές τη Χρυσή Μπάλα της χώρας του ενώ από αυτές, οι 10 είναι συνεχόμενες!

Δυστυχώς, η τελευταία του χρονιά έληξε άδοξα και γρήγορα με τον ίδιο να ευχαριστά τον κόσμο της Σουηδίας που τον στήριξαν και που τον βοήθησαν να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες στιγμές του με την εθνική ομάδα και σας τις παρουσιάζουμε!

1
My name is Zlatan!

Στο Euro 2004 ο Ζλάταν προσπαθούσε να γίνει φίρμα και να δείξει σε όλο τον πλανήτη τι αξίζει. Τελικά στον αγώνα με την Ιταλία καταφέρνει να σκοράρει αυτό το τέρμα και εκτοξεύει την φήμη του στα ουράνια! Τέτοιο γκολ δεν μπορούσε να αποκρουστεί με τίποτα!

2
Zlatan is like good old wine!

Euro 2012. Η Σουηδία αντιμετωπίζει την Γαλλία. Στο 53ο λεπτό οι Σουηδοί κλέβουν την μπάλα βγάζουν σέντρα και τα υπόλοιπα ανήκουν στον Ζλάταν!

3
Zlatan like a rocket!

Η Σουηδία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία. Το παιχνίδι βρίσκεται στο 71ο λεπτό. Ο Ζλάταν αναλαμβάνει να εκτελέσει φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή. Αποφάσισε να αφήσει ένα κεραυνό να φύγει από τα πόδια του!

4
Zlatan can score from anywhere!

Το 2005 η Σουηδία αντιμετώπιζε την Ουγγαρία σε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Ζλάταν πήρε την μπάλα από πλάγια θέση στην περιοχή και όλοι περίμεναν μια πάσα. Τα υπόλοιπα στο βίντεο.

5
Zlatan is ‘The Ultimate Boss’!

Στο βίντεο που ακολουθεί απλά δυναμώστε την ένταση στο φουλ!

Δες επίσης: 4+1 εντυπωσιακά τέρματα από μακρινή απόσταση στο κυπριακό πρωτάθλημα! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending