fbpx

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά το lifestyle! (Cyprus version)

Δεν είναι ο “Νόνος“, δεν είναι “Οι Πειρατές της Καραϊβικής“, είναι η σειρά άρθρων που περίμενε κάθε αρσενικός οπαδός που έχει το κουτσομπολιό στο αίμα του (και κάθε γυναίκα που θέλει να απολαύσει το φραπέ της παρέα με λίγο ποδόσφαιρο και λίγο lifestyle)! Θέμα της, όπως ίσως καταλάβατε, είναι όλα εκείνα τα ζευγάρια που αποτελούνται από ποδοσφαιριστές και παρουσιάστριες / μοντέλα / πρόσωπα του χώρου της μόδας ή πιο απλά, αυτό που λέμε ζευγάρια που τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, πρόκειται για σειρά άρθρων αφού τα χωρίσαμε σε 3 ενότητες: Κύπρος, Ελλάδα και διεθνής χώρος! Αρχή κάνουμε με τα ζευγάρια από την Κύπρο ακολουθώντας την παροιμία “Παπούτσι που τον τόπο σου“! Παρακαλώ, απολαύστε με δική σας ευθύνη!

1
Γιώργος Εφραίμ – Χριστιάνα Αριστοτέλους

Ίσως ότι πιο καυτό κυκλοφορεί στα κυπριακά τάμπλοιντς αυτή τη στιγμή! Από τη στιγμή που βγήκε προς τα έξω, πέρσι, η σχέση Εφραίμ και Αριστοτέλειας τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το κουτσομπολιό τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς, ως αθλητικοί συντάκτες, είναι πως η σχέση φαίνεται να πάει στον άσο του ΑΠΟΕΛ αφού η περσινή χρονιά ήταν, ίσως, η καλύτερη της καριέρας του κάτι που φάνηκε και στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ όπου κυριολεκτικά “τα πήρε όλα και έφυγε”!

2
Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου

Ακόμα ένα ζευγάρι που έσμιξε πρόσφατα είναι και ο πρώην αρχηγός του Απόλλωνα και νυν αμυντικός στον ΑΠΟΕΛ με το νεαρό μοντέλο. Απασχολούν έντονα τα μίντια, και αυτοί, από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους και δηλώνουν ερωτευμένοι στο φούλ. Αυτό που απασχολεί τον γράφων όμως είναι άλλο: Δήλωσε, λέει η Άντρεα Κυριάκου πως δεν ήξερε πως ήταν ποδοσφαιριστής ο Μερκής πριν τον γνωρίσει. Αν πιστέψουμε το νεαρό μοντέλο τότε σημαίνει πως ή δεν είδε ποτέ αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος ή δεν ασχολείται καθόλου με το ποδόσφαιρο!

3
Νεκτάριος Αλεξάνδρου – Κωνσταντίνα Ευρυπίδου

Οι πρώτοι “διδάξαντες” αφού ήταν το πρώτο ζευγάρι ποδοσφαιριστή – μοντέλου στην Κύπρο. Άνετα θα μπορούσαν να πάρουν τον τίτλο “Οι Beckham της Κύπρου” με τον άσο του ΑΠΟΕΛ και το μοντέλο και πρόσφατα παρουσιάστρια να δείχνουν να ανανεώνονται συνεχώς μέσα από τη σχέση τους. Παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν 2 παιδάκια. Ότι είναι και αυτοί συνεχώς θέμα στις ιστοσελίδες lifestyle, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε, έτσι;

4
Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κόρτζια

Αυτός ποδοσφαιριστής, αυτή μοντέλο και TV persona και κάπως έτσι δεν μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια λίστα ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κόρτζια. Το νεαρό μοντέλο ακολουθεί τον καλό της στο γήπεδο και ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ δίνει τον καλύτερο του εαυτό και για την σύντροφο του. Το γεγονός πως η περσινή χρονιά ήταν η πιο παραγωγική στην καριέρα του Πιέρου είναι και έργο της Μαρίας!

5
Κωνσταντίνος Παναγή – Άντρεα Νικολάου

Το πιο “ήσυχο” ζευγάρι της λίστας! Με τον νεαρό τερματοφύλακα της Ομόνοιας να κάνει πέρσι το μπαμ στην καριέρα του και να παίρνει τα γάντια του βασικού στο σπίτι, τα φώτα ήταν αναπόφευκτο να στραφούν πάνω του. Κάπως έτσι, δεν μπορούσε να μείνει κρυφή η σχέση του με την χορεύτρια – χορογράφο, Άντρεα Νικολάου με τους 2 να παίρνουν, δικαίως, θέση στο star system της Κύπρου!

Δες επίσης: Όταν το ποδόσφαιρο συναντά το lifestyle! (Greek version)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending