fbpx

Ποιους θα διάλεγε ο Donald Trump αν έφτιαχνε δική του ποδοσφαιρική ομάδα;

Ο Donald Trump είναι πλανητάρχης και δεν μας αφήνει να το ξεχάσουμε. Όχι δεν είναι επεισόδιο της σειράς The Simpsons, που είχαν “προβλέψει” την εκλογή Trump από το 2000.

Τι θα γινόταν όμως αν ο Donald Trump αποφάσιζε να κάνει δική του ομάδα; Ποιους ποδοσφαιριστές θα διάλεγε; Πάμε να δούμε μια 11άδα από παίχτες.

Μικρό hint: Το σύστημα είναι 4 – 4 – 2 – 1! Το ξέρω, μπάζει από παντού!

1
Adam Smith – Τερματοφύλακας

Ο Adam Smith ήταν τερματοφύλακας στην Leicester όταν δώθηκε στη δημοσιότητα βίντεο του, μαζί με άλλα δύο άτομα, να χρησιμοποιούν ρατσιστικά σχόλια και άσεμνες πράξεις με κοπέλες σε ξενοδοχείο στην Ταϊλάνδη.

Τελικά η Leicester έδιωξε και αυτόν και τους συμπαίχτες του ως ένδειξη σεβασμού προς τις κοπέλες.

2
John Terry – Αμυντικός

Ο Άγγλος αστέρας αν και αγαπήθηκε και δοξάστηκε στην Chelsea, μαύρισε την φήμη του όταν κατηγορήθηκε ότι αποκάλεσε τον Anton Ferdinard “f_cking black c_nt“.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου ενώ στις 3 Φερβουαρίου ο Terry είδε την πόρτα της Εθνικής να κλείνει και το περιβραχιόνιο να πηγαίνει σε άλλα χέρια!

Μάλιστα κατηγορήθηκε ότι κοιμήθηκε με την γυναίκα του πρώην συμπαίχτη του. Μεγάλος Trumpήκουλας ο Terry!

3
Michel Morganella – Αμυντικός

Ο Ελβετός αμυντικός αγωνιζόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όταν tweetαρε ότι οι Κορεάτες είναι μια χούφτα Μόγγολοι. Ο λόγος; Επειδή μόλις τον κέρδισαν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Την άλλη μέρα η Ολυμπιακή επιτροπή τον έστειλε για αναζήτηση της Μογγολίας αφού αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς.

4
Adam Johnson – Μέσος

Τον Μάρτιο του 2015 στα 28 του, ο Johnson συλλαμβάνεται με την κατηγορία σεξουαλικής συνεύρεσης με ένα 15χρονο κορίτσι. Παρά τις κατηγορίες ο ίδιος συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι την δίκη.

Το 2016 καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης ενώ η Sunderland, στην οποία άνηκε από το 2012, τον έδιωξε τον Φερβάρη του 2016 λόγω των πράξεων του.

5
Γιώργος Κατίδης – Μέσος

Εκτός από τον ναζιστικό του χαιρετισμό σε επίτευξη γκολ, ο Κατίδης τον Ιανουάριο του 2016 έστειλε όχι 1 αλλά 3 άτομα στο νοσοκομείο.

Α ρε περηφάνια που θα νιώθει ο πλανητάρχης για αυτόν!

6
Sergio Busquets – Μέσος

Ο Ισπανός μέσος της Barcelona πιάστηκε από την κάμερα να φωνάζει στον Marcelo “mono mono” που πάει να πει πίθηκος στα Ισπανικά.

Μπορεί η UEFA να του την χάρισε αλλά ο ίδιος δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητός, ούτε καν από τους φίλους της Barcelona.

7
Emre Belozoglu – Μέσος

Ο Τούρκος διεθνής ποδοσφαιριστής θα ήταν καμάρι για τον πρόεδρο Trump αφού 3 φορές έχει κατηγορηθεί για ρατσιστικά σχόλια σε αντιπάλους του.

Μάλιστα μια φορά υπήρχε και βίντεο που τον έδειχνε ξεκάθαρα να λέει στον Didier Zakora “f_cking ni_ger“. Για το περιστατικό αυτό τιμωρήθηκε για υβριστικά σχόλια και όχι για ρατσιστικά!

8
Marlon King – Επιθετικός

Ο King, είναι ίσως ο βασιλιάς της απάτης. Κατηγορήθηκε για διάφορα αδικήματα μεταξύ των οποίων κλοπή και διακίνηση αυτοκινήτων, απάτη με πιστωτικές κάρτες, επιθέσεις και τραυματισμοί.

Ο λόγος που είναι εδώ φυσικά είναι η κατηγορία που έγινε εναντίων του για σεξουαλική παρενόχληση και άσκηση βίας.

9
Ched Evans – Επιθετικός

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής της Chesterfield, καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλάκισης υπό την κατηγορία του βιασμού.

Ο Evans αγωνιζόταν στην Sheffield United (υπό την μορφή δανεισμού αφού άνηκε στην Manchester City), εκπροσώπησε την Ουαλία στους αγώνες των U – 21 της, και είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

10
Luis Suarez – Επιθετικός

Ακόμα ένας παιχταράς στην ομάδα του Trump. Φυσικά για αυτόν δεν είμαστε τόσο σίγουροι αφού μπορεί να αποκοπεί αφού είναι από την Ουρουγουάη που είναι στη Λατινική Αμερική.

Ο Suarez είχε κάποια προηγούμενα με τον Patrice Evra και τα άκουσε και αυτός. Βέβαια στο βιογραφικό του έχει και 3 δαγκωματιές και ο Trump γουστάρει κάτι τέτοια.

11
Paolo Di Canio – Επιθετικός

Εδώ ότι και να πούμε λίγο πολύ τα ξέρετε. Από τους πιο σκληροτράχηλους επιθετικούς όλων των εποχών. Εξαιρετική ποδοσφαιρική κατάρτιση αλλά δυστυχώς στα πολιτικά δεν τα πήγαινε και τόσο καλά.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι ρατσιστής αλλά είναι φασίστας. Μάλιστα ο ίδιος κουβαλάει ένα τατουάζ με τη λέξη DUX, η οποία οδηγεί στον Benito Mussolini. Εννοείται πως θα είναι η αρχηγάρα στην ομάδα!

Και Bonus… παρουσιαστής!

ron-atkinson

Ο διάσημος παρουσιαστής Ron Atkinson φαίνεται να αποκάλεσε ποδοσφαιριστή της Chelsea με τα επίθετα “f_cking lazy th_ck n_gger“. Τότε απολύθηκε και η καριέρα του που με κόπο έκτισε πήγε χαμένη.

Πλέον όμως ο Trump θα τον διορίσει ως επίσημο ανταποκριτή της ομάδας και όλα κομπλέ! Ταιριάζουν και οι χωρίστρες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending