fbpx

Mad Video Music Awards Cyprus 2016: Οι 10 πιο αστείες στιγμές που ξεχωρίσαμε!

Την περασμένη Τετάρτη (16/11/2016) πραγματοποιήθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα MAD Music Awards Cyprus by Cytamobile-Vodafone, στο κλειστό γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία στη Λευκωσία.

Τα μουσικά βραβεία από το κανάλι MAD Κύπρου, ήρθαν για να γίνουν θεσμός, καθώς πρόκειται για μία άψογη διοργάνωση στην οποία το κοινό απόλαυσε 31 καλλιτέχνες επί σκηνής.

Εμείς ήμασταν εκεί και σου παρουσιάζουμε τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές που μας τράβηξαν την προσοχή!

Φυσικά, από το μουσικό event δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε όσα μας τράβηξαν την προσοχή (πάντα με το δικό μας χιουμοριστικό ύφος):

 

1
Τελικά πόσες μέρες είχαμε από την Τετάρτη μέχρι τα Χριστούγεννα οέο;

Μετά από το άκρως “επίκαιρο” καλοκαιρινό τραγούδιΕίσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός” που ερμήνευσε ο Κων/νος Χριστοφόρου με τη Δέσποινα Ολυμπίου, η παρουσιάστρια Έβελυν Καζαντζόγλου μας “υπενθύμισε” με ενθουσιασμό πως “…σε 35 μέρες έρχονται Χριστούγεννα! 

Έβελυν μου, ακόμα προχτές ήταν “Οι σήκωσες” κούκλα μου! Τα Jumbo 39 μέρες εμετρήσαν την Τετάρτη! Εν δυνατόν να κάμνουν τα Jumbo λάθος;

2
Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανακάλυψε τις “τασσιηνόπιττες”!

Νατάσα μου, εν η εποχή τους τωρά, μιας τζαι άρκεψε το σαρανταήμερο! Enjoy!

fiwrg

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ζήλεψε από το γυαλιστό-λαμέ-πρωτοχρονιάτικο σακκάκι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που φόρεσε στο περασμένο επεισόδιο του Σταρ Κύπρος. Έτσι είπε να το φορέσει στα MAD!

3
Χριστουγεννιάτικη διάθεση και από τους Παπιγιόν!

Mετά την Ελένη Φουρέιρα που “χριστουγεννιάστηκε” με την αρχή των νηστειών, σειρά είχαν το κυπριακό συγκρότημα “Παπιγιόν“.

Ο τραγουδιστής τους είπε να βάλει ένα κόκκινο κασκόλ του Άη Βασίλη, αψηφώντας το γεγονός ότι (και) αύριο η θερμοκρασία θα ανέλθει -πάλι- στους 23 βαθμούς.

4
Ο Αντώνης Ρέμος και το throwback του!

Ο Αντώνης Ρέμος, λαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο από τον Τάσο Τρύφωνος, ανακαλεί: “…την πρώτη φορά που ήρθα στην Κύπρο το 1996 και εμφανίστηκα σε ένα υπόγειο club στην Λάρνακα“.

Τζαι ως γνήσιος Κυπραίος κάμνω ένα γλήορο brainstorming τζαι ρωτώ τον διπλανό μου. “Μα εν στο Deep που εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο ευλοημένος;”

5
Η υστερία βλέποντας και ακούγοντας τον ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗ (Κακουριώτη)

Μάθαμε πως ο καλύτερος τρόπος να εξηγήσεις τη σημασία της λέξης “τιτσιηρίζω” τζιαι “παουρίζω” είναι να του βάλεις τον ήχο που ακούγεται καθώς ο Βαγγέλης Κακουριώτης (πρώην μέλος των Boys & Noise) ανεβαίνει στη σκηνή.

6
Η αιώνια ευχή για μια ενωμένη Κύπρο στα κυπριακά Mad Awards

Η στιγμή που ξεχωρίζεις πως έχεις παρευρεθεί στα βραβεία του MAD Κύπρου και όχι του MAD Ελλάδος, είναι όταν ο Ρέμος εύχεται για “μια Κύπρο ενωμένη”.

Το ίδιο τροπάριο εδώ και 40 χρόνια ρε κουμπάρε!

7
Το στήσιμο των τραπεζιών των διασήμων αλά… Πρωτοχρονιά!

Η “διάταξη” των επίσημων καλεσμένων σε τραπέζια με καρέκλες μας θύμισε την πατροπαράδοτη “Ευχάριστη Πρωτοχρονιά” του ΡΙΚ.

8
Η δήλωσης της Ελένης Φουρέιρα για την προσπάθεια των καλλιτεχνών

Η Ελένη Φουρέιρα παραλαμβάνοντας το βραβείο της δήλωσε: “Εμείς οι καλλιτέχνες κάνουμε μεγάλη προσπάθεια…“.

Δηλαδή εμείς Ελένη μου τι κάμνουμε; Που παλεύκουμε να πιάσουμε το πτυχίο τζιαι μετά να έβρουμε δουλειά (με το καλό);

9
Η ανεπανάληπτη λήξη και οι σκέψεις που ακολούθησαν…

Στη λήξη της βραδιάς είχαμε τον Κωνσταντίνο Κουφό να μας τραγουδά ένα mega mix των επιτυχιών του, με τα τελευταία 3 λεπτά,  να κατακλύζουν τη σκηνή χιλιάδες κομφετί των φετινών Mad music awards Cyprus by Cytamobile-Vodafone.

Εσύ σκέφτεσαι: “Ήταν να εν καλά να τα εσυνάαμεν για να έχουμε να σύρνουμε στα Surprise Parties”.

Η μάνα σου σκέφτεται: “Παναήα μου τζαι ποιος εν να τα σαρίσει τούτα ούλλα κόρη μου;”.

Πρόσεξες κάτι άλλο στα φετινά MAD που ίσως μας ξέφυγε; 😉

 

Δες επίσης: 5 κυπριακά συγκροτήματα που ίσως δεν ήξερες και θα θέλεις να ακούς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending